Jump to content

Revinggton

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Revinggton

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда акорд 7
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Намериха проблема. Беше в регулатора на горивната помпа. Смениха го и сега всичко е наред. Ако някой има подобни проблеми може да провери дали и при него не е същото.
  2. Благодаря, за отговорите. Ще я закарам в понеделник да видят помпата и пак ще пиша дали има резултат.
  3. Ходих при него но каза че не знае от какво е и не може да ми помогне. Днес говорих по телефона с едни хора които ремонтират горивни помпи те пък ми казаха, че вероятно няма връзка между проблемите и горивната помпа.
  4. И на моя двигател са си играли с електрониката. Виждат се някакви афтърмаркет кабели са свързани с акумулатора, пробвах да ги махна и да карам без тях ,но нямаше разлика.
  5. Горивния филтър го смених с оригинален на Бош преди няколко месеца, но проблема си остана. Помпата не съм я проверявал, честно казано не знам и къде се прави. Ако някой знае такова място във Варна, мога да проверя за нея.
  6. Здравейте имам Хонда акорд 7 генерация дизел, седан от 2004г. със следния проблем - когато двигателя поработи малко и позагрее на празни обороти понякога започва да има нестабилни обороти (падат под обичайните 750) и двигателя изгася. След като изгаси мога веднага пак да го включа но колкото повече го карам толкова по-често изгася. Когато съм на скорост го няма този проблем или когато двигателя е студен само на загрят двигател. Не излизат никакви грешки на компютъра нито на таблото. Водих я при 5 майстора и никой не може да каже от какво е. А пък във Варна вече няма и шоурум на Хонда и не мога да и закарам и там да я погледнат. Изчистиха и дюзите, двигателя, дросела, егр запоиха алтернатора и му смениха шайбата и пак няма разлика. Ако някой има някакви идеи от какво може да е или е имал същия проблем ще съм благодарен ако сподели. Иначе е много приятна за каране и не ми се иска да я сменям.
×
×
  • Създай нов...