Jump to content

Rbogo

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Rbogo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда СРВ 4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте . Купих Ходна СРВ 2014 г . бензин. Исках да сменя стандартното радио с мултимедия и купих 10 инчова   преди 10 дни. На клипове които гледах на руски сайтове се сменява за около 25 минути и всичко си работи. Смениха ми я уж човек грамотен по  електроника на автомобили но нещо не се справи .Работи мултимедията но не може да се сработи с бутоните на волана и компютъра на колата които излиза на малкия дисплей.  Писах на китаеца  и ми прати кратко клипче за смяна на кабелчетата в една букса . Търся все пак някой който да я оправи и всичко да си е нормално. От форума ме насочиха към Вас.Мултимедията е 230 евро .

    https://it.aliexpress.com/item/1005001584770588.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ad44c4dCWZUm4

  2. Някой може ли даде фирма или човек да ми монтира правилно мултимедия 10 инча на хонда срв 4 генерация за София . Сложиха ми я но човека който я постави уж разбира но се бълтави цял ден и резултата е ,че бутоните на волана не работят както и горният компютър не този на километража частично след монтажа не работи . Предложих му да изгледа от ютюб множество руски клипове за монтаж обяснени и снимани отблизо като монтажа е за около 20-25 минути ама човека не ще да гледа щото разбирал и загуби цял ден с почти нулев резултат с изключение ,че работи мултимедията и задната камера но без връзка с бутоните .Питах китаеца и ми прати кратко клипче за размяна на две кабелчета което трябва да се направи но все пак искам да го направя където разбират.
×
×
  • Създай нов...