Jump to content

Alex_ace

Фен
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Alex_ace


  1. Здравейте колеги. Знае ли някой как се демонтира и подменя средния заеден датчик заедно с черното калпаче , понеже някой "кадърен" го е изкъртил. Датчика работи но е хлътнал и калпака е изкъртен от черното на броята .Колата е CR-V 2009 EX . Трябва ли да се демонтира броня или има и по-лесен метод.Датчика е от типа на снимката.

    2.jpg


  2. Не ти трабват тези ЦД-та колега . Слушай си ги от картата памет. Просто за да се вървят всечки трабва точното кодиране на MP3-ките. Има тема за кодирането  - по спомен - най много 320 kbps задължително с Constant bitrate .  

     


  3. Здравей колега. При мен беше същата сага с регистрацията в КАТ Бургас ( и моята беше от Испания) . Бултрако ще ти изпратят сертификат (искат номер на рама) - около 20-30 лв + доставка , и после пак на канал в КАТ за смяна на талон ( такси , висене по каналите и т.н) .


  4. Здравейте колеги . Вече година съм с китайска мултимедия и оригиналната камера. Съвместима е но се слага DC/DC конвертор на за хранванването на оригиналната камера , понеже работи на 7 V  и ако се захрани директно от мултимедията (12 V) - изгаря .

     

    Това ползвам аз : https://vikiwat.com/modul-dc-dc-konvertor-ponizhavasht-123-35vdc-3a-3-bg.html

    • Нагоре 1

  5. Здравей колега. Честита придобивка и много безаварийни километри. Изтегли си ръководството от темата "Ръководства и брошури" , там на страница 315 + е описана процедурата (при полжение , че HFT модула  работи) 


  6. Модула се състои от 2 платки , по-малката е за bluetooth , а по-голямата за гласовото управление . Имат проблем с кондензатора на захранването и за това харчи акумолатора. Ето как се решава проблема с консумацията : http://acura-hfl-bluetooth-module-repair.blogspot.com/2015/10/how-to-repair-hfl-bluetooth-module-for.html

    Има вероятност 2-та процесора да са се поразпоили от температурата. Колегите ги "пекът" във фурни :) По сигурния метод е с течен флюс и станция за горещ въздух на 260 градуса . Монтирах реле на захранването за всеки случай.При мен така се реши проблема и всичко е ок.

    • Харесвам 1
×
×
  • Създай нов...