Jump to content

flummoxkey

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно flummoxkey

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мерси, 4WD е колата. Отскоро съм татко ( това налага купуване на автомобил ) и със сигурност малкото ще се радва на панорамния покрив. Търсех нещо, което да има голям багажник, по-голям клирънс от стандартна кола и да е голямо и удобно да се местим с целия катун, детски колички и т.н. и да се обслужва лесно. За жалост към момента нямам пари да си купя по-нова от 4-та генерация ( 2013 или макс 2014 ) и реших като е така, поне да си взема по-високото ниво на оборудване. Притесненията ми са предимно за последващи ремонти и обслужване, но каквото и да взема няма как са избягна от това. За модела 2015 прочетох лоши ревюта, че едва ли не това е най-проблемния автомобил от серията и ще се въздържа ( по-скоро 2014 ). Двигател 1.6 ми се струва малък за такова голямо купе, дори 2.2 150к не знам дали ще се държи пъргаво, но предполагам, с всичко се свиква. Още една забележка, която срещнах на няколко места за 4-то поколение е системата ( аудио, камера, навигация и т.н. ) в конзолата - била доста неинтуитивна, бутоните и менютата в екрана са трудни за навигация и т.н. Какви са ви личните впечатления?
  2. Значи едната обява е изчезнала от снощи, но нещо такова: https://www.autoscout24.bg/objava/honda-cr-v-executive-4wd-automatik-leder-panorama-xeno---563a400f-29ed-406c-8600-0c0255d08e02?recopos=2&ipl=detailpage-engine-itemBased&ipc=recommendation&cldtsrc=inactiveListRec&isCarousel=false&cldtidx=2 , но с дизеловия двигател 2.2 Предполагам, че е със старата 5 степенна скоростна кутия. Ще гледам и за фейслифтовите, те са от 2015 нали?
  3. Не пише и на двете обяви дали е CVT, има "Automatic gearbox - (5-speed)". За автоджамбазите - мисля да ползвам услугите на човек, който да я прегледа внимателно на място и да я натовари на автовоз. За теглича - ще попитам дали и как е ползван, мерси.
  4. Здравей, Гледам ги в mobile.de . Има няколко, които ми пасват на бюджета и изискванията.
  5. И още един въприс, нивото на оборудване включва прозрачен покрив. Изглежда хубаво, но ме притесняват течове и скръцане. Някой с подобна кола имал ли и е тези проблеми?
  6. За момента нямам предпочитания, двете коли, които съм харесал, са дизел 2.2 150 коня 2013 година като разликата е в километрите и нивото на оборудване ( едната има теглич и биксенон ). И двете са автоматик AWD и като цяло съм се насочил към автоматик. Почнах да чета теми във форума, мерси.
  7. Здравейте, Дойде дългоочакваният момент да купя първа кола и се спрях на Honda CR-V, 4 поколение. Искам да попитам има ли съществени разлики между 2013-2016 ( примерно сериозни проблеми в 2013 изчистени 2014 и т.н. ) или проблемни двигатели? Благодаря предварително, Ицо
×
×
  • Създай нов...