Jump to content

Pavlina

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Pavlina


  1.  

    преди 41 минути, ivailopp написа:

    Колеги от Пловдив, моля помогнете на колежката като я насочите към човек , който се занимава с Хонда в Пловдив. Не и обяснявайте да си го направи сама, понеже в темата еднозначно пише ,че иска насока към майстор. Ако е искала да го направят сама с баща и, щеше да е друго заглавието. Колкото до средностатистическия гайкоразвивач, мога да ви кажа ,че има такива дето са чували за егр само и единствено на дизел. Ще има да се чудят какъв е тоя егр на бензин и къде се намира. А като я сложат на диагностика ще сменят половината мотор без да решат проблема.

    Благодаря ти. И баща ми от това се опасява.

     

    преди 40 минути, isullivan написа:

    https://www.facebook.com/RiftoGarage/ до френската

     

    Благодаря. 

     

    преди 14 минути, jijane написа:

    https://m.facebook.com/FTMotorsports/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.ftm-bg.com%2F

    Е тука ще ти свършат работа.

     

    Благодаря. 


  2. Ходил е на компютърна диагностика и показва грешки в ЕГР клапана и в запалването на първи и втори цилиндър. Дали е проблема в ЕГР-а или другаде, не знам и може, както казваш да се установява проблема тепърва. Затова търся  контакт на съвестен и компетентен майстор тук, ако някой познава.  


  3. Здравейте,

    Баща ми е собственик на Хонда Джаз 1.2 /2005/ от около месец и  има проблем . Мисли, че е от ЕГР клапана и запушване на пътищата към него и иска да ги почисти. Моля да дадете телефон или контакт на читав майстор в Пловдив, , ако някой е имал този проблем и го решил с почистване на тези пътища.

×
×
  • Създай нов...