Jump to content

Dimitoyy

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dimitoyy

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Вентилатора работи. Всичко е наред 5-10 мин след това все едно не му достига ток или не знам.. почти спира да духа.. така още 10тина мин и накрая спира.. интересното е че когато е студена няма проблем като загрее и почва това.
  2. Здравейте.. явно няма да свършат проблемите при мен. От няколко дни парното прави проблем.. духа известно време добре след това струята отслабва почти спира.. когато духа добре.. когато завия на ляво сякаш се засилва когато завия на дясно почти спира струята.. не знам какво общо има волана с парното ако някой има идея от какво е проблема..
  3. Как точно да вържа кабелите за оригиналното копче? Щото този комплект е с негово си копче май.. кои кабели с кои трябва да вържа и също така към буксите на халогените как стават нещата? Кое къде как.. ако може да ми изясниш ще съм много благодарен.
  4. Поръчах това. Надявам се всичко да стане като хората.. има ли нещо което трябва да знам.. смисъл което да се преправя?
  5. А от къде мога да закупя такава? И каква им е цената що годе?
  6. Имах в предвид светлините за мъгла отзад. Та въпросът ми беше като ида до магазина да знам какво точно реле ми трябва,кабел също така и бушон. И какви са стъпките за връзването от копчето в купето до халогените и акомукатора.
  7. Здравейте. Понеже от днес съм в карантина и ще имам доста свободно време, искам да си поиграя да прекарам инсталация за халогените, които взех скоро на хондичката. Четох доста теми, но реших да попитам възможно ли е някой да ми обясни най-просто от какво точно имам нужда(какво реле, какъв и колко кабел и т.н) и как стават нещата. Колата е сивик англичанка хечбек фейслифт (2000г) има си копчета за халогените. Задните работят предните нямат инсталация. Търсих, но няма готова такава. Благодаря предварително.
  8. Здравейте имам въпрос. Карам сивик 6 ген англичанка 1.5 vtec-e 114hp която по принцип върви с 14 цола джанти.. реших да пробвам и изкарах зимата с 15 цола по-точно 185/60/15 и всичко си беше наред.Въпросът ми е ще има ли разлика ако сложа 16 цола джанти по-точно 205/55/16? Ще има ли разлика във вървенето на колата,големи ли ще са и? Ще има ли голяма разлика в разхода и така нататък?
×
×
  • Създай нов...