Jump to content

IvelinB

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно IvelinB

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, колеги! Благодаря за отговорите. Имате ли някаква идея какво става с частите? Тъй като колата е правена за чужд пазар, има ли проблеми с намирането на части за автомобила? Ако се намират точните части, скъпи ли са, предвид, че не са за нашия пазар? Ако ли не, подобни части за Европейския Сивик съвместими ли са?
  2. Здравейте! Намерих няколко красиви Honda Civic от 2016-та година с под 100,000 км. пробег. Двигателят на всяка една от тях е 2.0 бензин, с автомат скоростна кутия. Тъй като гледах в Бултрако, че CIVIC-a се продава с 1.0, 1.5 и 1.6 мотори, предполагам, че това е внос от САЩ/Канада. Някой има ли наблюдения или знания дали моторът е хубав, дали в България хората карат такова нещо и дали тук може да се ремонтира? Интересува ме дали ако си взема някоя от въпросните няма да бера ядове после откъм колата, тъй като не мисля, че е правена за европейския пазар. Пускам темата тук, тъй като според мен, базирано на екстериора и интериора, колите са 10-то поколение, а не 9-то. Ако съм в грешка моля да ме извините и да преместите темата, където й е мястото (или изтриете). С уважение, Ивелин
  3. Здравейте на всички! Замислил съм купуването на Honda CR-V III (модел след/от 2010 или 2011). За момента клоня към бензиновият вариант, но не съм отписал на 100% дизелът. Тъй като всичко е свързано с финанси, бихте ли могли да споделите (от опит или от наблюдения), колко горе/долу би струвала една такава кола под 140,000 км. - съответно бензин и дизел, бидейки в добро състояние и имайки нужда само от стандартните смени като гуми (ако се налага разбира се), филтри, масла и т.н. За момента е идея, която смятам да осъществя по някое време другата година (когато натрупам необходимите финанси ) и с ваша помощ успея да натрупам знания по темата, тъй като това ще ми бъде първа лична кола. EDIT: Като пояснение - искам да си взема удобна кола, която ще се кара предимно извънградско, тъй като живея в София, близо до метро и не виждам смисъл да я ползвам чак толкова в града. Нямам никакви идеи да я карам с висока скорост (120-130 по магистралата ми стигат). Няма да излизам много offroad с нея или поне нямам такива планове - ще я карам на места, където нормален седан би минал. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...