Jump to content

DinkoN

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно DinkoN

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 17.10.1975

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2.0i V-TEC +Lpg 2004 automatic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей колега Markony. Разбрах, че се занимавате професионално с автомобилни газови инсталации, затова моля за съвет, какъв е най-подходящия метод за свързване на водата за отопление на изпарителя. Притежавам Хонда црв 2.0 бензин 2004г, с АГУ Ланди ренцо, изпарителя в момента е свързан паралелно на тръбопроводите на парното, но явно прави байпас на отоплението, защото парното е малко слабо, поне докато двигателя не загрее напълно. За проба откачих изпарителя и възстанових системата както е "заводски", карах на бензин и въздуха от отоплението става доста горещ и то много бързо. Видимо няма признаци на запушване на радиаторчето, след като свързах изпарителя отново, ефектът е стария... Осезаемо по-хладен въздух. 

    Благодаря предварително! 

    Поздрави. 

    Динко Неделчев 

  2. Стават единствено за дневни светлини, вечер не осветяват изобщо, само блестят ужасно на насрещно движещите се. Двадесет секунди след включване, светлината им намаля с 80%...с две думи НЕ стават за нищо, освен да пречат....
  3. Точно за тези долу на лулата става въпрос, горните пръстени и аз ги открих. В али експрес намерих и поръчах, водят се : Ignition Coil Repair Rubber Boots. Макар и с напукани такива втулки, не намирам проблем в работата на двигателя, но поръчах един комплект за да ги сменя.
  4. Здравейте колеги, автомобила е Хонда црв 2.0 бензин 2004г, автоматични скорости, придобих го преди месец и след 1200км.с него съм много доволен. Днес реших да сменя свещите, защото не знаех кога и дали са сменяни.Когато извадих бобините забелязах, че гумените втулки в долния край, от към свеща са напукани... Обърнах Интернет наопаки, но не намирам такива втулки/изолации като резервна част, само комплект бобина. Има ли някой от Вас представа, дали изобщо се продават отделно тези втулки /накрайници? Поздрави. Динко Неделчев.
  5. Здравейте колеги, аз имах същия проблем на моето CR-V 2004г. мигаше D без никакви симптоми на проблем, оказа се разхлабена/клеясала букса на датчика за налягане на 3та скорост, намира се под стойката на акумулатора, достъпа е лесен и бърз. Почистих, напръсках с контактен спрей и вече 1000км.няма грешка. Този специално датчик е на кофти място поставен и явно лесно се мокри и пръска с кал при движение на автомобила. Има подробен клип в тубата, пиши грешка 0845 в търсачката и ще видиш. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...