Jump to content

pantev77

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pantev77

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Асеновград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте имам следния проблем. Колата е купена 2019 2.0 двигател витек. По някога ми свети VsA модула. Първоначално реших че проблема е в модула купих втора употреба и го смених. Но лятото пак го направи същия проблем. Купих втори модул , отново го смених. Лятото пак същия проблем. Диагностиката показа сензор за високото налягане. Проблема го прави като колата се кара дълго време при висока температура, завой и по често използване на спирачки. Когато светнат лампичките за VSA и ABS колата влиза в авариен режим педала на спирачките втърдява и не върви колата. Направих експеримент при появяване на грешката, полях модула с вода. Всичко се оправи лампичките угаснаха педала омекна. Извода до който достигна е че като загрее модула прави тези мизерии при мен . Дайте съвет ако може как да реша този проблем.
  2. Проблема е решен. Почистих стоп машинката.
  3. Проблема си остава включва когато си иска . Ще го погледна по нататък
  4. Здравейте успях да го подкарам автопилота. Регулирах датчиците после като включих круиз светва лампичкатаэкруиз и след това натискам сет за няколко секунди задържам и отпускам и светва втората лампичка но явно копчето прави мизерии иска по здраво натискане ще го отворя скоро да видя какво му е.
  5. Смисъл как да ги регулирам.
  6. Добре как да ги проверя датчиците. Предполагам че един път като съм успял да го включа ако е станало нещо ще е минимално. И друго нормално ли е да карам от50-80 на 5 предавка с 1800-2000 оборота колата върви нормално без да придърпва.
  7. По принцип занимавам се с автодиагностика , прочетох колата няма грешки . Натискам круиз после сет но не се включва втората зелена лампичка. Един път успях след това не става. Карам я колата ниски обороти на шеста 2600-2800 скорост 120-130 да не би да е от оборотите.
  8. Здравейте от скоро имам Fr-v четох но не можах да намеря точно това което ме интересува. Значи като я взех хондата пробвах круизи работеше , не знам как го включих но работеше сега нещо не мога да го включа някой да даде идеи на какво може да се дължи .
×
×
  • Създай нов...