Jump to content

zoni82

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zoni82

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Гр. Гоце Делчев

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря ти Ceco, за сега индикация за възд. възглавница не свети на таблото, а и клаксона си работи. Утре ще проверя да не би да се е разместил куплунга.
  2. Колеги здравейте, днес ми се случи нещо доста странно. След като спрях, бутоните на волана отказаха да работят. Нито един не работи. Помислих си, че може да е временно, но уви през целият ден не заработиха. На таблото няма никаква индикация за проблем. Хондата е Акорд 2.2, дизел, 2009 година. Някои може ли да даде съвет от какво може да бъде, и има ли опция да се изключват от някъде и аз да съм ги спрял. Всичко останало по таблото и колата работи нормално. Благодаря предварително.
  3. Благодаря колега, ще отида днес при майстор и ще му ''светя'' докато я ремонтира.
  4. Здравейте колеги, беше ми паднал акумулатора, и след подаване на ток постоянно свети иконката на таблото за акумулатора. Колата работи около час и не угасва. Някакво предложение от какво може да е проблема. Благодаря предварително.
  5. Благодаря за изчерпателният отговор. Ще изпробвам и ще пиша относно включването на фаровете.
  6. Прав си, от вчера ги наблюдавам и при заледяване се отварят. Тук при нас през нощта температурата е около - 15
  7. И аз не знам защо са отворени, стоят така известно време и после се затварят сами, без моя намеса.
  8. Благодаря колеги за бързият отговор. Има ли вариант аз да ги пускам и спирам или са автоматични.
  9. Здравейте колеги.,от скоро карам Хонда Акорд (преди това Ауди) и доста неща не знам за какво са и как и къде да ги търся. От няколко дни чета форума и не успях да намеря тема или нещо подобно на това което търся. На предната броня има от двете страни, според мен някакви датчици, които се отварят и затварят сами. Та не мога да разбера какви са и за какво служат. Ако може да ударите едно рамо с малко инфо. Благодаря предварително. Извинявам се предварително ако темата не е коректно съсздадена.
×
×
  • Създай нов...