Jump to content

freemanbg

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно freemanbg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мерси за съвета. Долях спирачна течност и грешката изчезна :). Благодаря още веднъж.
  2. Здравейте съфорумци, някой има ли идея каква е грешката, показана на снимката долу? Светва в първите 2-3 минути от тръгване. В началото си мислех, че е свързано с гумите, но се оказа, че не е това. Благодаря предварително.
  3. Благодаря за идеите, ще пробвам и ще кажа какъв е бил резултата, че колата седи с разглобени чаркове вече повече от месец.
  4. Колеги помагайте :). Значи закупих камерата, монтирал съм я на колата на мястото на едната лампа за номера. Намерих букса и съм я направил както е показано на схемата по-горе, всичко работи както се очаква, когато включа на задна, на монитора се появява образа от камерата. Но за съжаление не успявам да прекарам кабела за видео сигнал, който трябва да стигне от навигацията, чак до капака на багажника, където е монтирана камерата. Удрям камък още на първия участък, където искам да прекарам кабела от скоростния лост до единия страничен праг на шофиора. Може ли някой да даде акъл как да го прекарам, или ако познава някой който го е правил в София, можем да се видим да покаже? Или да я закарам на някой сервиз и да ги помоля само кабела да ми прекарат? Благодаря предварително.
  5. ОК, за ДВД-ром-а, ще го почистя, надявайки се да се оправят нещата. За камерата, може ли да дадете описание как трябва да се монтира, от къде мога да си взема камера и т.н.? Гледах някакви теми във форума, но отнема прекалено много време да се ориентира човек какво точно трябва да се направи и някои от снимките не са вече налични. Благодаря предварително.
  6. Здравейте, Видях, че по темата има доста писано, но честно казано, никъде не можах да намеря някой да препоръчва сервиз (в София), където могат да ти монтират такава камера. Та въпроса ми е, има ли такъв сервиз в София, или трябва всеки да се справя сам? И още един въпрос - тъй като навигациите за тези модели са на дискове, които изкарват неповече от 5-6 месеца, дали има някой който е modnal текущата навигация на Accord 2007 (фейсова), така, че да чете цялата информация от флашка вместо от DVD? Благодаря предварително.
  7. Здравейте драги съфорумци, имам нужда от консултация. Вчера докато си карахме колата, изведнъж започна да вие при завъртане на волана. Заведох я на сервиз, оказа се че хидравличната течност е заминала и заради това вие. Но по-големия проблем е , че тръбата по която тече тази течност е изгнила и има нужда от подмяна. След проверка, установиха, че тази тръба нова може да се намери само с поръчка, която ще отнеме 15 раб дни. Някой може ли да помогне и да даде акъл, къде мога да я намеря тази тръба за по-малко време, може и 2-ра употреба ? И още един въпрос - до колко мога да я карам в момента колата, смисъл препоръчително ли е вобще да я карам? Колата е Акорд 7-ма генерация, 2007. Благодаря предварително.
  8. А как мога да разбера дали е фейслифтова навигацията? Благодаря предварително.
  9. Здравейте колеги, Аз също съм собственик на Accord 7-ма генерация (2007 гоина), с Premium Sound System. Както и на повечето такива хонди, Bluetooth HFT модула не работи. Та се чудих, дали не е по-добре нараво да си монтирам Bluetooth модул, който позволява не само да се говори по телефона, но и да си пускам музика. Не е изключено и ако има варинт, за задна камера, чийто сигнал да се визуализира на дисплея, както е показано по-горе. Та въпроса ми е, какви са опциите за такова изпълнение и най-вече, каква би била цената? Благодаря предваително.
×
×
  • Създай нов...