Jump to content

DracoHD

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно DracoHD

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Горна Оряховица

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, колеги! Наскоро закупих сивик 8-ма и реших да почна да оправям външните дефекти. Откъде мога да намеря такава лайсна? Предполагам някоя морга? Ако може да препоръчате къде да проверявам? Освен това търся странично огледало откъм шофьора. И някой майстор, който да ми оправи две три вдлъбнатини на капака. Долу праговете и покрай калниците има малки фуги, но мисля че тези пластмаси са слабост на модела.
  2. Един път работи от раз, един път изобщо не включва. Днес се случиха и двата пъти. Нямам представа на какво се дължи. Ходих на сервиз, но те бяха наясно само с пълнене ми се струва.
  3. Ходих на сервиз. Само 100гр фреон съм изгубил, очаквах по-голям проблем. Сега усещам климатика по-добре, но все пак ми се струва слабичък в сравнение с предишната кола. Трябва да го пусна да духа доста силно, за да го усетя, но предполагам така си работи. Благодаря, колеги
  4. Благодаря за отговорите, колеги, ще ви известя когато проблемите бъдат решени. А някой добър сервиз в София да предложите?
  5. Здравейте, колеги! Имам проблем с климатика. Понякога охлажда малко, а понякога изобщо. Не светва лампичката, когато натискам копчето A/C, но изписва на дисплея A/C on или A/C off. Не се чува нищо, когато включвам/изключвам, а на старата ми кола (Опел Астра) се чуваше леко специфично цъскане. Много вероятно е филтъра на климатика да не е сменян скоро (понеже закупих автомобила миналата седмица), възможно ли е да е от него? Ако можете да ми предложите добър сервиз в София ще ви бъда благодарен.
  6. Здравейте! Да знаете от какво е причинен и как може да се оправи този дефект?
×
×
  • Създай нов...