Jump to content

MaDechev

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от MaDechev


  1. On 9/24/2018 at 12:15 PM, boil said:

    Да споделя и АЗ моите проблеми с този  ДПФ !

    След една година ходене по мъките  - правене на регенераци /автоматични и ръчни в сервиз на ХОНДА/ , чистене на двигателя с водород , чистене само на филтъра....и какви ли не добавки и други простотий . След като дадох толкова пари за най-различни процедури най накрая се ядосах и го отстраних физически + софтуер . И  сега все едно съм с нова кола, никакви проблеми вече 8 месеца по колата , върви поне с 30% повече от  както я купих ,круиза си работи и всичко останало!!!

    Съвет към колегите който имат този проблем НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ!!!  Или си слагайте нов филтър или го разкарайте!

    Няма да повярвате колко по приятна ще ви стане колата за каране !  :);):)

    Колега ако не  е тайна къде мина процедурата по отстраняване? Тъйкато почвам сериозно да се замисля. Омръзна ми да пръскам едни пари за чистене, масло и след месец и половина пак. 

     

     


  2. On 8/15/2018 at 3:08 PM, docev said:

    Може , но точно този трябва да се преправя , защото не е за ЦРВ3. Малко рязане на пласмасата.

     

    Точно така и стана, но не беше нещо което макетния нож не можа да излекува :)

     

    Ключа работи напълно и вече спя спокойно имайки резервен.

     


  3. Здравейте колеги!

     

    И аз имах затруднения с филтъра като също светна спонтанно и за постоянно (без да мига). Наложи се принудително регенериране и смяна на масло, тъйкато нивото беше много двигнато и колата не излизаше от авариен режим без да се смени маслото.

     

    Това беше преди около месец и половина (към 3000 км) и при последното ми ходене до сервиза заради едно странно лагеро-подобно виене (не е лагер) видяхме, че маслото пак се е покачило и явно системата се опитва да чисти отново филтъра. Имайте предвид, че минах и един резервоар с добавката на STP за DPF филтър (http://www.stp.eu/en/products/additives-for-diesel/diesel-particulate-filter-cleaner). 

     

    Обмислям да мина на машинно почистване на филтъра, но видях, че в София се предлага също. Видях, че услугата се предлага в Дунев. Дали някой случайно  има наблюдения дали са читави и въпросното почистване дали е на същия принцип като това във Варна? 

     

    Благодаря предварително и се извинявам ако споменаването на сервиза нарушава някакви правила, не рекламирам и не съм свързан по никакъв начин със сервизи или каквато и да е автомобилна дейност.

     


  4. Здравейте колеги,

     

    Имам втори ключ на който му е счупена металната част. Дистанционното работи, но няма как да го ползвам без ключа.

     

    Мога ли да ползвам подобно нещо и да прехвърля дистанционното :

     

    https://www.amazon.co.uk/Chequers-Motorstore-Accord-Stream-Button/dp/B00G58LHX0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1534316734&sr=8-3&keywords=honda+crv+key


  5. Здравейте,

     

    От скоро и аз се включих в групата на CR-V каращите и обмислям да взема подобна навигация. Оглеждах какво предлагат в така добре познатия ни сайт и като цяло съм се ориентирал към този вариант:

     

    https://www.aliexpress.com/item/HD-Quad-Core-A9-1-6GHz-1024X600-Android-5-1-1-Car-DVD-Player-For-Honda/32704001933.html

     

    Интересува ме дали в крайна сметка работи субуфера при този модел? 

    Отделно телефонните разговори с какво качество са? Отсрещната страна оплаква ли се от някакви странични шумове?

     

     


  6. Здравей,

    Защо не проучиш тази или подобна услуга:

    https://www.myus.com/welcome/sem/?gclid=CjwKCAjw-6bWBRBiEiwA_K1ZDaYbWliL4hFqOwsVvuruKwlW8vchQWQ5x3rC2JsZsVjnN2Py0JS1DBoCC8QQAvD_BwE&aid=1000721&ef_id=WsnKqwAAAGayeuul:20180408075419:s

    На принципа на Габко работят за поръчки от щатите.


    Sent from my iPad using Tapatalk

     

    • Нагоре 1
×
×
  • Създай нов...