Jump to content

Nick Radev

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nick Radev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2.2 Diesel 2007
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Kettering

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Може и да си прав като цяло но аз споменах че скоро имам пътуване до Франция - много каране и много магистрали а и не шофирам в Бг така че ще ми върши работа.
  2. И при Тойотата ми беше с лост и Сааб-а , но си мисля че на волана е доста по- удобно - стига да проработи
  3. Определено НЕ съм сигурен но се надявам да е така
  4. Очевидно се насочвам към софтуерна проверка за активиране на темпомата. Всякакви други предложения са добре дошли и ще им се обърне подобаващо внимание.
  5. Тука не е със лостче а модул с бутони вграден във волана но предполагам и твоята Хонда е така ако има темпомат
  6. Най - вероятно наистина ще търся начин да проверя софтуера на колата има ли, няма ли enable/disable и т.н . Буксата на волана е само 1 във която отиват 2 снопчета с кабели - единия от лявата страна за контрол на радиото и другия от дясната страна за темпомата - няма как да се объркат.
  7. Не знаех за това с кабелчетата за Тойотата. Загадката тука е как да разбера точно каква е ситуацията при мен и какво трябва да се направи за да проработи темпомата.
  8. Както споменах това което правя е изпитано на друга кола и работи. Доколкото знам всички коли от модел имат окабеляване , но получаваш достъп само до екстрите за които плащаш.
  9. Имам датчици и на двата педала - вече проверих .Дори от много ръчно натискане на тоя на съединителя ми излезе грешка на таблото PGM-FI но аз си имам уред за диагностика (не от най-сложните) който ми прочете грешка P1704 но аз си я изчистих. За датчика на спирачката - виждам че се движи свободно и светлините ми работят.Волана го взех както е смъкнат от другата кола - със кабела и бутони - нищо не съм пипал по него. Бутона за включване на темпомата си клика както трябва - задържа си нормално и във включено и изключено положения.
  10. Вижда се че има позиция на таблото за лампите. Под ъгъл мога да видя че ги има но както споменах не се активира. Доколкото прочетох са 2 лампички. При натискане на бутона Cruise една и друга при активиране при желаната скорост. Има ли шанс темпомата да има нужда от софтуерно отключване???
  11. Здравейте колеги.От скоро съм горд собственик на Honda Cr-V diesel 2007 година с по-новия фейс. Както някои от вас предполагам са имали проблеми със тонколоните така и аз - 3 от 4-е възможни не ми работеха защото бяха влажни и ръждясали контактите им - но вече са ремонтирани и бачкат на 6. Проблема обаче не е в това. Купих колата със бейсик волан - т.е без бутони за телефон и темпомат, а само за контрол на радиото което си работи както трябва. Преди време имах 2005 Тойота Авенсис петрол и волана беше също така прост без много бутони и аз купих от е-бей нов мултифункционален волан монтирах го и си работеше без проблем. Реших че ще е толкова просто и с Хондата и направих същия трик , но за жалост темпомата не бачка.Никаква лампичка не светва на таблото. Проверих на магистралата да не би да изисква определената скорост за да се включи (30-40 мили в час или 50-60км ) никакъв успех. Поразчетох тук - там и проверих бушон Номер 3 - бушона си е ОК.Хич не ми се вярва бутоните на новия (2-ра ръка) волан да не работят . Понеже колата е от първите МК-3 се чудя дали не е произведена без тая функция но факта че Тойотата ми и то петрол имаше всичко заводско и трябваше само да сменя волана ме кара да мисля че пропускам нещо тука но и аз не знам от къде да започна . Може ли някак да се провери заводските екстри на колата. Брат ми ми каза че преди време е успял да си провери за Опела всички детайли , но аз не откривам сайт в който да проверя. Склонен съм да отида и да си платя за да ми работи темпомата тъй като след по-малко от 2 месеца ме очаква над 1000км пътешествие до Франция , но ми се иска първо да си напиша домашното и да видя има ли нещо което мога сам да направя - не ме е страх да се оцапам а и имам почти всякакви инструменти. Всякаква помощ ще бъде оценена по достойнство и за която предварително благодаря. Хубава вечер на всички. Вин-а тука SHSRE67307U016988 .
×
×
  • Създай нов...