Jump to content

Kamarski

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Kamarski

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8 2,4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Отървах се ДА! Сега и боядисването иии отново ще съм в клуба
  2. Изправих я и се оправи, не дърпа! сега лагер главина ще се сменя и шенкел, и от там се почват броня фар калник
  3. Привет Колеги Смениха долен десен и ляв носач и гумата се изправи,мина стенд преден мост уж всичко ок но като я карам дърпа леко наляво. Понеделник ще ходя да изправят дясната предна джанта че е леко крива след удара, и ще я закарам на 3Д стенд. Силно се надявам да няма нещо по купето
  4. Ами вторник ще се огледа по обстойно,днес гледаха моста и магарето и гредите и изглежда са прави.. долния носач е поел удара явно Относно скороста аз карах с 30 а другия човек с 40.. просто така ме удариха че хем челно хем странично и затова може би излязоха еърбеците и аз се учудих
  5. Благодаря за обстойния коментар колега! Ами да може ми трябваше да се ударя в колата пред мен но като видях свободното платно и инстинктивно кривнах.. Днес я карах на майстор, не могат да хванат защо гумата е толкова назад,моста си е ок на пръв поглед,и гредите също, за сега май долния носач е поддал и го намерих но тепърва предстои разглобяване и заради празниците чак вторник ще започнат. Фар и калник също намерих и казанче за чистачки, бронята е поправима.Остава най-големия .. Еърнеците но за сега ще почакат докато изпадне нещо
  6. Само еърбека свети колега, ами да имам друга кола за щастие :))
  7. Имаше до февруари, и щях да пускам ново април нооо.. Пари се изкарват ,важното е колата да си стане както си беше
  8. Ами във въпросната ситуация аз го играя виновен ,тъй като за да избегна верижна катастрофа реших да заобиколя колата пред мен и да завия наляво но ме засрещнаха ,нямах видимост и действах по инстинкт. Аз ще си поемам щетите това вече го превъзмогнах,но се чудя от къде да започна.Та най-вероятно ще се започне с носача и останалите за да видим ще се върне ли гумата на мястото си.
  9. дааа те са най-пипкавото от всичко. Ще те имам в предвид,сега нещата са в застой все още но като започна да я правя.
  10. Здравейте колеги! Снега ми изигра лоша шега.. удариха ме отдясно, джантата пое почти целия удар но само гумата се извади, прибраха ме с пътна помощ и на другия ден закарах да сложат гумата и като я сложих се вижда как се е изместила. Та сега се чудя какво първо да направя, дали да потърся майстор тенекеджия да видим геометрията на колата дали има усукване по купето или първо ще трябва да сменя носещи щанги носачи и всичко което се е изкривило евентуално и най-накрая фар,калник и AIR BAG, гръмнаха 2 та отпред на волана и от таблото.. Всякакви съвети за майстори или някакви съвети биха ми били от полза! Аз съм от Пловдивска област. Благодаря ви предварително!
  11. Благодаря за мненията,сега остава да изкочи нещо хубаво че са рядкост все още :))
  12. вътрешно ме дърпа за 2,4 този разход е нормален смятам ,всички хонди са ми горяли масло до сега .. Благодаря
  13. Благодаря за отговорите! Ами предпочитам когато имам нужда от силата на мотора да знам че го има, но иначе карам що годе нормално Мисълта ми е че ако разликата е в 2л не е проблем голям,на газ ще е,но въпроса е да не прави 14 смесено при нормално каране Относно маслото, 2литра от смяна до смяна е ок смятам но 2 литра на 2000 е плашещо :D, и да аз също подкрепям тезата че е до екземпляр.
  14. Здравейте колеги, Имах Акорд VI после Прелюд V и сега съм се насочил към Акорд 8 и се чудя кой мотор. 2.0 156 коня или 2,4 201 (не TYPE S модела) Доста е дискутирано из форума,но доста от мненията са от 2013 2014 затова реших да пусна нова тема за да обменим информация кой какви впечатления има. Интересувам се от разхода,дали 2,4 мотора наистина със нормално каране смесен разход се постига 10(11)/100 дали наистина си обичат маслото или е важно да знаеш какво масло отговаря за дадения двигател. Ако има нещо конкретно което да имам в предвид преди покупката или някакви съвети,бих ви бил благодарен!
×
×
  • Създай нов...