Jump to content

Bamzze1

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Bamzze1


  1. Не може да се изтрие грешката. Пробвахме. SRS грешката я изтри..но тия 2те не. VSA е свързън по някакъв начин с дебитомера разбрах. Не знам дали енвъзможно да съм изгорил и дебитомера и маф сензора....колата си работи перфектно..без никаква разлика отпреди. Разхода само не знам как е сега.


  2. Здравейте...става въпрос за цр в 2.0 бензин 3ген. не зная защо реших да разкача всички букси в двигателния отсег и да ги напръскам с контактен спрей....не че и има нещо на колата..ама ей така за профилактика. И сега ми свети чека....като сваля клемата на акумулатора гасне ...след няколко километра пак светва. Дали не съм преебал някой датчик ...защото не изчаках много и сглобих буксите..може да е останала течност и да е скъсило. Някаква идея от какво е?Благодаря.


  3. Здравейте,вчера вдигнах колата на крик и открих лек теч на масло от дясната полуоска. 

    Въпросът ми е дали там има семеринг ,и ако има или о пръстен какъв е серийния номер. Благодаря предварително


  4. 80 е височината която гоня. Тоест фабричната височина. Отпред ми е 79

     Височината отзад ми е 76см. С половин резервоар бензин,пълна 50литра бутилка с газ и резервна гума в багажник.

    Четох из нета мнения някой казват че се вдига двойно на височината на подложката ,други казват че се вдига толкова колкото е подложката.


  5. 18 цола са ми джантите. Колебая се кое да поръчам. Увисването ми е с 4см. Аз съм с нови амортисьори. Другото по колата е здраво. Не зная дали подкожки от 2см ше повдигнат колата с 4см. И защо 2 см. Повдигат с 4? 

    И за това се колебая.


  6. Благодаря,но в ю туб има клипове за сваляне на табла на всякалви други коли но не и за хонда црв 3. Не зная дали е идентичен метода на разглобяване като с хонда црв 2. Иначе преди да пиша тук търсих много но без резултат.


  7. Здравейте,от няколко дни съм собственик на хонда cr v 2008г.бензин.

    Предишния собствени е пипал нещо по километражите сменял е мили с километри и е нацапал всичко с лепило.Имам ново табло за да подменя мазалото не имам нужда от помощ с разглобяването. Ако някой от вас може да помогне ще съм му безкрайно благодарен .Благодаря.

×
×
  • Създай нов...