Jump to content

asdasdsadas

Фен
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от asdasdsadas


  1. Продавам чисто нови задни спирачни дискове Brembo

    диаметър - 260мм
    мин. дебелина - 8мм
    височина - 48мм
    центр. диаметър - 64.1мм
    брой дупки - 4

    ОЕ номер : HONDA - 42510S84A50

    Изпращам по Еконт или лично предаване. Доставката се поема от купувача.

    Цена: 50лв. за двата! / 0878 655 466 или ЛС

    fafasdf.jpg

    asdsadsadsa.jpg

    gdfgdfgsdf.jpg


  2. На 1/10/2018 at 10:04, clarion написа:

    Здравейте колеги,

    Вчера отивам да наливам течност за чистачки, но като отворих капака на колата видях, че ми е изпаднала капачката на казанчето ...потърсих я наоколо но я нямаше :o  Някой знае ли откъде мога да си купя такава и дали въобще продават по авто магазините?

    Мерси предварително! 

    File 10.01.18, 9 15 34.jpeg

    Напиши в google Honda Accord на части olx, още на 1-ва страница ти излизат поне 2-3 автомобила за части.100% ще има някой, няма смисъл да поръчваш от ebay и да чакаш или да търсиш някакъв алтернативен вариант! :)


  3. За начало пробвай да караш 100-200км. само на БЕНЗИН, ако не се появи после грешката, вероятно от газовото, ако остане грешката, проверка налягането на бензиновата помпа, спукани вакумни маркучи и PCV клапан, ламбда сонда...Другите възможни проблеми са описани тук:> https://www.obd-codes.com/p0171

    • Нагоре 2

  4. Добър вечер! Ще сменям скоро маслото и мисля от 10w40 да преминавам на пълна синтетика. До сега само с 10w е карано и съм го сменял на 4-5000км.Спрял съм се на това https://www.ato24.de/en/ravenol-svs-standard-viscosity-synto-oil-sae-5w-40.html Подходящо ли е за моя мотор? Има ли по-добър вариант? Моля споделете..Не искам да се пестя щом става дума за колата.Бихте ли ми препоръчали някаква миеща добавка преди да сипя новото масло...Благодаря, спокойна вечер!! :)


  5. Нека да съумеем да запазим
    магията на коледната нощ
    през цялата година,
    за да бъдем по-добри,
    да се обичаме повече
    и да имаме силата
    да сътворяваме
    по едно малко чудо всеки ден –
    една усмивка, едно добро дело,
    един топъл жест.
    Бъдете живи, здрави
    и истински щастливи!


     

     

     

    Santa-letter.jpg

    • Харесвам 3
    • Нагоре 1

  6. JHM за около 2000лв. естествено че ще вземеш много добра машина, това е повече от ясно!! Мое мнение, както Markony горе е отбелязал по-добро от настолния компютър НЯМА, защото може да вземеш на малкия и един голям монитор и ще стане мега сцепеното :) . Лично мнение, ако ще е твърдо лаптоп да е ASUS !!! 


  7.  

    Plamen.Dilkinski мисля че няма за какво да се тревожиш, преди време подобно нещо ми се случи и на мен, хондата не беше палена от няколко дни, завъртях на контакт светнаха лампите, съответно изгаснаха и като запалих светна ABS...Угасих колата, запалих пак и проблема изчезна. До ден днешен(около месец вече) не ми е правила проблем. Възможно е някой датчик да се е намокрил..

     

×
×
  • Създай нов...