Jump to content

Mobri

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Mobri

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Здравейте отново. Ето какво се случи с огледала на колата за която питах http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477217668067184&slink=gbokpx Обявата е с цена 10200лв. През седмицата се чухме с продавача и при разговора му обясних, че бюджета ми за Акорд е 9400лв. И ако не е склонен на подобен коментар, няма смисъл да губя своето и неговото време. Неговия отговор беше "ОК, ела да я видиш", уговорихме се за Събота. В Събота вечер, прекосявам цяла София (продавача е от Младост,а аз в Люлин), плащам на майстор да дойде на място и да прегледа технически колата,а колата е слънце, влюбих се! Вече съм щастлив, че съм намерил точната кола и точно да му стисна ръката и той ми казва " виж братле, за под 9700 колата не се продава"! Полудях! Пожелах му успех, казах му, че за мен отношението му не е коректно и си тръгнах! Не съм за 300лв., Но къде остана мъжката дума? Продавача е от форума, много искам да прочете това и да коментира! Поздрави!
  2. Аз се чух с човека и се разбрахме за Събота, но до тогава ако се появи клиент с пари, разбираемо няма да ме чака. Малко притесняват конете, с чип е.
  3. Благодаря за своевременния отговор. Наистина цвета на багажника изглежда малко различен. За съжаление няма да мога да я видя на живо преди Събота. Дано ме чака, ако не значи не е била моята.
  4. Здравейте, Решил съм да купувам Honda Accord 7 2.2 i-ctdi. Някой оглеждал ли е тази обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477217668067184&slink=gbokpx. Ще съм много благодарен, ако изкажете каквото и да е мнение. Дори и да не сте я гледали, какво Ви прави впечатление от снимките. Поздрави,
×
×
  • Създай нов...