Jump to content

titooo111

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно titooo111

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Съгласен съм, че седалките са малко твърди, но това не значи че са неудобни, дори напротив. Аз също карам 1.7CTDI и съм направо доволен. Зависи какво искаш от колата- тази не е за състезания и гъзария. Широко купе, удобно разположени скорости /на таблото е/, липсва разделящия праг между седалките, което отваря още масто в и без това големия за класа си салон. Много добра динамика, малко са и по- дълги скоростите, но за плавно каране това не е проблем. Побира 5 човека без проблем, широк багажник. По- висока е например от голф 5 и усещането за пътя е по- отвисоко. Лично аз още я опознавам- имам я от 2 месеца. Щях да пропусна- харчи ми градско 6.9 литра нафта и направо нямам думи.Смяната на масло, филтри /въздушен, маслен и горивен/, ремъци 2 броя /без ролките/ плюс труд = 400 лева.
  2. Hodih pak na maistor i se okaza 4e problema ne e v 6tangite, nito ot bialetkata nito ot reikata, okazaq se 4e sa vtulkite na spira4nia mehanizam. Kato se ratropa na pavetata leko obrah sas spira4kata i nastana t6ina!Blagodaria vse pak na vsi4ki , koito se otzovahte s predpolojenia!
  3. Привет на всички, искам да попитам за един проблем, който моят майстор не успя да разреши. Става въпрос за Хонда сивик 1.7 CDTI/2002 година, хечбек. Двигателят е на Исузу. Има едно страхотно дразнещо тропане отпред и не можахме да го хванем откъде е. Не от шумовете като при каре, не мога да кажа дали е на метал или някакъв друг звук. Прави го осезаемо на неравности и най- вече на павета- все едно си в каруца. Гледаха я като сменяха ремъци и филтри, свалиха колелата, нищо. Правих тестове за амортесьори - чудесни са. Не са спирачките.Някой има ли идея какъв може да е проблема и ако имате препоръка за майстор - кажете ще съм Ви благодарен.
×
×
  • Създай нов...