Jump to content

razzioblade

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от razzioblade


  1. Спомням си преди 3,4 години,ако не се лъжа като пътувах към София,бях видял Хонда Акорд-комби,от зад пишеше Type R.Това беше единствената,която съм виждал,иначе Type R,само сивик.

    Понеделник,ще пробвам един Акорд,дано возията не е много твърда,щото чета такива работи.Свикнал съм на мека возия,Тойотата вози така.


  2. Тези дни ще пробвам един Акорд и ще видим.Много малко Акорди,вътре са с навигация.При Субару,тези с дизелите също няма,но при големите 3-литрови бензинки,се наблюдава вътре по-уреден интериор+навигация.Акорд нямат 4х4.

    За возия не знам,колкото хонди съм имал,все хубаво са возели.


  3. И аз доста четох и мислих, после пробвах и си реших за себе си (вече споменах какво и защо). За 3.0 фейслифт Бек си мечтаех от поне 3 год, но пусти му Акорд6 -не ми даваше поводи да се разделя с него. Когато най-сетне се реших и се стекоха обстоятелствата вече се бях отказал от Суби-то. Просто нещата в него които ежедневно щяха да са минус надделяха над тези които някой път щяха да са в плюс. Може би Ради (горният колега) най добре може да прецени (имайки опит с години върху двата автомобила), ако сега трябва да избере, на кой би се спрял. Между другото нащо комби в япония също има версия 4х4.

    Те и моите Хонди,никога не са ми давали повод да се разделям с тях.Все пак всичко играе роля в избора между субару и хонда.Вътре материалите също са от голямо значение.В Акорда пластмасата е в повече,но пък е качествена .Хондата ми се вижда по-широка,аз съм карал Субару 2005г 2.5 двигател,малко тясно беше,може така да ми се е сторило.От друга страна постоянното и най-стабилно 4х4 в автомобилостроенето да ти е под ръцете е най-огромния ПЛЮС.

    Частите за Хонда и Тойота през годините значително поевтиняха,докато Субару не мърдат.


  4. Аз не разбрах колегата хем търси комби, хем ускорението до 100 му е приоритет. Вариант за чипосан дизел на хонда също не е за пренебрегване.

    Не,не глупости.Комби,защото ми трябва място.Както съм написал по-горе,карал съм малолитражни японски бензинови двигатели,оплаквания съм нямал,но е време за по обемен двигател.

    Бензиновия двигател на Хонда 2.4 го хвалят по американските форуми,но без турбо,е по-муден и от дизеловия.

    Ще видя.


  5. Благодаря за изчерпателните отговори.

    Като цяло това,което сте писали съм запознат.

    Мисълта ми е,че съм карал все малолитражни двигатели Хондата и Тойотата.

    Сега обаче,искам голям двигател.Та японците гледам не предлагат големите дизелови двигатели,докато при Ауди,Бмв са на лице 3-литрови двигатели,но немска кола не желая да си купя.Не им харесвам нито возиия,нито здравина.

    Хондата и Субаруто,имат големи двигатели,но само бензинови.Както казах на Хонда 2.4 литровия двигател с 200 к.с го дават еднакъв на вървеж с този на дизела им 2.2 150 к.с.

    Субару 2.5,са проблеми,ако ще вземам ще е 3.0,но то просто повечко ще ми дойде разхода на бензин с такъв двигател.


  6. Здравейте.

    Гледам Субару Легаси и Хонда акорд-комби.

    От дизеловата гама субару разполага с 2.0 литров двигател с 150 к.с.

    Хонда разполага с 2.2 литров двигател с 150 к.с.

    Не съм сигурен,но въртящия момент е в полза на Субару?

    Гледах и бензиновите двигатели на Хонда 2.4 201 к.с.,но то ускорението от 0-100 е,същото както при дизела,което не си обяснявам?

    Субару гледах с 2.5 мисля,че 170 к.с. беше,лошото е,че нямат турбо.

    Нямам предпочитания относно бензин или дизел.Карал съм и двете.И двете имат плюс и минус.

    Бензина ми е по на-сърце,щото първата ми Хонда беше бензинка,но то просто по каталог няма разлика бензиновия с дизеловия на Хонда в ускорението,а пък дизела е и по-икономичен.

    Какво мислите?

×
×
  • Създай нов...