Jump to content

mEtaka

Фен
  • Мнения

    902
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mEtaka


  1. През Видин няма да ти е проблем да караш Румъния. Имаш един проход, който с кола се минава за 15-20мин и не е кой знае какво.

    Аз лично Сърбия не я предпочитам, защото ми е много тегаво по магистралата иначе да, Сърбия е по-лесния вариянт. Ще ти излезе с около 10 евро по-скъпа, Белград е вече с околовръстно така, че няма да минаваш през града. Румъния ще я минеш за около 4-5 часа, според зависи как караш. Сърбия ще я минеш за около 5-7 часа, също зависи от начина ти на шофиране.

    Но не минавай през Русе. Там Румъния по спомен е около 600-700км и идва момент в който ти идва в повече :)


  2. Ммммдамм, благодаря. Остава ми почерпка.

     

    А сега да попитам някой има ли на идея кой може да ми ги направи като лепенки и да ми ги залепи?

     

    :)

     

    P.S. Благодаря колега за работата, имам да черпя :)


  3. Здравейте. Искам да попитам, дали някой би ми помогнал дори и срещу заплащане с ето тази снимка

     

    Публикувано изображение

     

     

    Някой може ли да ми добави три надписа на DHL? Единия да е между горните фарове на кабината, втория да е по-малък между надписа DAF и предното стъкло и третия последен да е на страничния спойлер между гумите?

    Ако трябва ще си платя. Ако някой иска да не се публикува тук, имейла ми е metakaaa@abv.bg.

     

    Надявам се съм уцелил раздела за темата :)

     


  4. Eто и от мен. Може да съберем материал за един уикенд в планината :)

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=p78ZIdx-hds

     

    Дано не се отклони темата.

     

    П.С. Надявам се нямате против, че тези песни се изпълняват от Пайнер отбора? Или да се поства тук само автентично?

    • Нагоре 3

  5. Двама борци на лов. Пред тях внезапно изскача коза и притичва към храстите. Единият стреля, но не улучва. Другият не прави нищо.
    - Защо не стреля, бе?
    - Ами откъде да знам, може да е питомна козата?
    - В гората всичко е диво.
    След малко вторият вдига пушката и стреля. Откъм храстите се чува вик и падане на тяло.
    - Какво удари?
    - Някаква дива бабичка.

    • Нагоре 3

  6. Цената която им търся е 90лв. Веждите са оригинални и от пластмаса- подлежат на огъване. От задната страна има следи от двойно залепящо, което може да се махне.

    Цената може да подлежи на коментар.

    тел. за контакт 0886882300 - Митко

     

    Ето и снимки

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

     

    Изглеждат ето така:

    Публикувано изображение


  7. Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари

    • Нагоре 3
    • Надолу 1

  8. Пътищата са два:1-вия е Варна-Севлиево- с.Сенник. - с. Градница- с. Бериево - с. /Д/ Ебнево - с. Велчево /където на влизане в селото се хваща на дясно по един мост посока с.Орешак/ - с. Орешак - и крайната ти точка гр. Троян.2-рия е Варна - разклона за Ловеч/Троян и гр. Троян.


  9. През Ловеч не може да си минал защото няма да е било най-късият ти път. Не искам да обиждам никой ама отворете една карта поне да видите кой град къде се намира и след това ползвайте GPS-ите.


  10. Напълно съгласен с колегата над мен. Особено в Бенелюкс километрите са реалност, защото при минаване на технически преглед се вкарва километража в системата. Километрите са добри за тези години, стига да са поддържани качествено. По темата. В началото и аз бях за БМВ-то, но като го видях на снимка.... Скачай на Акорда, уникален автомобил в който най-вероятно ще се влюбиш :) Тези БМВ-та станаха ебати досадните и невзрачни. Всеки 2-ри с такова, а ако искаш да си различен........ :)))))Ако решиш да вземаш Акорда задължително мини през сервиз да ти направят преглед, даже през оторизиран!


  11. Е Слави къде я е изпял? Ще съм доволен и на неговата част :) А иначе, вижте как се променя чалгата в годините. Едно време хората пее ли за турбо дупки, а сега само за раздели, любовници и тн. :)


  12. Не е това песента, в смисъл от части е тя, но ми трябва цялата песен. Относно живака, неговия химн е "милионерче" тей, че изобщо да не ми прави забележки :DПесента ми трябва за едно ергенско парти да всеем малко веселба, но така както е тръгнало май няма да я има :(


  13. Имам ето това http://www.techno-mi...-26-bx-320-baep и не мога да се оплача за сега от Сони, но на много места съм чел, че Сони са бутнали качеството.До сега съм пускал всякакви файлове на него и не се е оплакал. Просто няма как да чете субтитри. И не знам дали LED не е по-добре от LCD. Нямам никакъв опит с LED, но пак има доста атрактивни неща около тази цена. Поздрави!

    Субтитрите трябва да са ти със същото наименование както филма за да ги чете. Единствената разлика трябва да ти е накрая във файловото разширение. Вземи си този който ти харесва. И си вземи Лед.
×
×
  • Създай нов...