Jump to content

manol75

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от manol75


  1. Отворих вратата, свалих акуратора и се оказа, че едната четка на моторчето е прецакана. Позакрепих го и мисля, че ще изказа още 1-2 години, после ще му мислим. Мерси много за помощта. :thumbs1:


  2. Точно за задната врата на багажника иде реч , нито ключалка има, нито лостче. Има едно кръгло капаче, а вътре две букси. Не се вижда друго, бърках с пръст вътре, но не напипвам нещо дето да поддава??? Ако някой знае на кой жица да подам +или- , за да се отвори голямата врата със стъклото отгоре, нямам проблем, благодаря предварително:::).


  3. Здавейте колеги , имам црв2 к20а4. Зимата задната врата ми правеше проблеми със заключването не заключваше всеки път, а понякога изобщо не реагираше, но от 3-4месеца не ми е правила проблем до онзи ден. Заключих я и повече не се отвори, на дръжката отзад няма ключалка, помагайте!!! Как да я отвора гадината???


  4. Здравейте, имам питане за демпферния тампон на задния деференциал. За какво точно служи, защото на моя му се беше скъсала гумата и аз просто махнах оста, за да не тропа. Каква му е ролята и важно ли е да слагам нов? Имам предвид, че не свързва никакви други части, а е поставен сам за него си. Хонда црв 2003г.

    • Харесвам 1

  5. здравейте малко се отклонявам от темата но имам питане за демпферният тампон на задния деференциал.за какво точно служи зажото на моя му се беше скъсала гумата и аз просто махнах оста за да не тропа .каква му е ролята и важно ли е  да слагам нов ? имам предвид че не свързва никакви други части а е поставен сам за него си.


  6. аз имам подобен проблем моята не гасне но мени оборотите и при палене студена държи м/у 1600и 1900 оборота.и по време на движение на свободна държи м/у 1200 и1600 оборота,мисля че не е нормално почистих съпковия мотор имаше доста чернилка вътре но полъжението не се подобри даже стане малко по лошо .от какво друго може да е този проблем.аз съм в с.ирландия и майсторите тука са ужас дайте съвет.мотора е К20А4 150к.с. ЦРВ2003г.


  7. на студено са правени защото оставих колата вечерта за да я прави на другия ден и са в мм.майстора е поляк щото ирманците са мундари ама големи .Иначе това може ли да е проблем защото мисля да карам колата до бг на ход.


  8. питам защото ще се прибирам с нея до бг  ,а тука на сервис да не ти се налага да ходиш за реглажа и смяна на детонационния датчик ми взеха 100 лири само за работа. питах майстора за чукането ,атой ми каза че ги е направил в средно полужение 0,23 вх. и 0,30 изх.  в момента не знам с какво масло е само ми казаха че е сменено преди 3000 мили.


  9. колеги от скоро имам хонда црв ,правиха ми реглаж на клапаните и двигателя ми стана малко по шумен от преди .Сега при сдуден и при топъл дв. се чуват клапаните като шевна машина или наподобява шум като на жигули.За сметка на това вервежа е много по добре за разхода още не знам,но има ли място за притеснение от това тракане? 

×
×
  • Създай нов...