Jump to content

dontcheff

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dontcheff

  • Ранг
    Сам сред вълци

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.renault-bg.com

Profile Information

  • Място
    София
  1. @NCN Имам много желание да мина (аз съм от Разград ама по стечение на обстоялствата живея в София) и малко ми е далеч, иначе от дъжд на вятър минавам да видя нашите, ама по рядко. Сега някъде Август месец ще си идвам за повече, около седмица, може да организираме едно импровизирано пускане. Комшито ми от кв.Орел има една астра гси, искам и него да го пробвам и разбрах имало някакво много вървящо пунто гт.... така като си идвам ще пиша 1 седмица по рано да се чуем/видим.
  2. Абе понамират се..... какво по-конкретно те интересува? Мисля че за 180-200 коня ще ти намерим конкуренция 180 са ми много висока летва, никакъв шанс нямам.А къде точно ги правите в Рз, тигелите?
  3. Не, моя е черен. Аз давам около 16,5-16,7 щото съм над 120 кг и гумите са ми матадор (както казва един познат, изрезки от бидони )
  4. Ако има фенове (не само ел.рацери) можем да сверим часовниците другия уикенд. Моята кочина е вече споменатия по-горе меган '96 2,0 16кл. 150 к.с. Мене не ме е срам да ме наплескат - ще ме е срам ако драскам тука и после не ида на пистата.п.п. пускам се само на божура, че там е единственото позволено и безопасно (за невинните хора) място. п.п.п. има шанс и един колега с пунто гт да дойде и да си спретнем интересно мероприятие.п.п.п.п. т.е. гореспоменатия модел меган, иначе аз не съм приятеля на автора на темата.
  5. NCN, къде в Разград ги правите тези състезания? Има ли свестни коли (говорим над 180-200 к.с.)?
  6. Здравейте хондаджии. Русата ви колежка (Блонди)ми прати този линк, и аз реших да драсна някой ред.Значи автора на темата трябва да уточни точно коя година е меган-а. Каза нов, но за 9 годишна (в най-добрия смисъл) кола може да и е скъсал шушоните. Меган с този двигател се произвежда само от 01.96 до 09.98 година, след това двигателя е друг (F4R), който има няколко разновидности според Еуро сертификатите, от 136 до 140 к.с. Теглото ако колата е до 09.98 (F7R двигател) e 1095 kg. без шофьора. Ускориението от 0-100 е около 8,4-8,5 според каталожни данни. Представянето на сток меган на 400м на божурище е в рамките 16,3-16,9 в зависимост от шофьора и още куп фактори които знаете. До сега не съм чувал някой да е падал под 16 със сток меган. Надявам се да съм ви бил полезен. До автора: уточни точната година на колата, за да ти кажа повече данни за нея.
×
×
  • Създай нов...