Jump to content

bobb2003

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно bobb2003

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Аccord 2,2D 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Проблемът вече е решен надявам се - по съвет на колегата Младен Младенов (за което много му благодаря ) намерих DVD от морга,което се оказа работещо да не повярва човек... Отначало даваше грешка,но почистихме оптиката и всичко си тръгна Горният диспей също нямаше никакви цифри по него,светеше само червената подсветка,презапоихме му пиновете,но се оказа буксата,оправихме и нея и сега всичко работи.... Благодаря на всички отзовали се,сега наред е кормилната рейка,та ако някой знае читав майстор в СФ моля да даде координати на ЛС,че тук четох 10 теми и не намерих нищо конкретно
  2. Щом е така,това е лоша новина за мен,освен с ДВД-рома явно имам проблем и с горния модул Нищо,борбата продължава ...
  3. Ами върти,защото не се връща в изходно положение механиката и не може да се вкара диск .Явно се лъже,че има зареден диск,нямам идея. Това,че трябва да имам достъп до другите функции го мислех и аз,но ми казаха ,че след сваляне на акумулатора не можело да стане без да зареди първоначалните настройки от диска... както казах нямам опит с Хонда до момента.
  4. Днес носих ДВДто при познат техник,извадихме блокираният диск вътре(някакъв записван пиратски в Италия),обаче явно има някакъв проблем в механиката защото щрака нещо.Човекът ми каза,че трябва да си изгуби много време да го разглобява и ме посъветва първо да пробвам някой читав да видим дали проблема е в него.После без диск вече закачих всичко по колата и на контакт ДВДто върти ,но не мога да вкарам оригиналния диск и ми изписа " DVD is reading an error ".... Сега явно ще трябва да намеря работещо както ме посъветва колегата Mladen,за да отпадне това съмнение.Ако някой случайно има подобно свалено,нека пише да пробваме поне дали ще тръгне,за което ще се реванширам разбира се
  5. Опитах разбира се да извадя този вътре ако изобщо има такъв,но не става. Явно наистина проблемът ще е по-сериозен,нали затова жабарът е продал колата предполагам
  6. Днес опитах да вкарам диска в двд-рома,но не искаше да влезе,възможно е и да има някой друг вътре.Понеже съм решил да решавам проблема възможно най-бързо,свалих навигацията и двд-то и ще ги нося на майстор. Ако някой има координати на читав такъв,ще съм благодарен да ме насочи,защото аз имам един,но не съм сигурен дали ще ми помогне.
  7. Дано си прав,ако е това ще е чудесно Под ДВДто имаш предвид това което е долу под капачето ,нали ? Впрочем дискът с навигацията не се ли слага в горния отвор под монитора?
  8. И според мен няма логика да зарежда диска всеки път,за да работят радио и климатроник,но все пак досега не съм имал подобна кола и не мога да кажа Явно ще се сваля целият модул и ще се чисти и прегледа за кондензатори пък да видим... Аз избягах от ВАГ групата поради подобни проблеми,но явно вече и японските страдат от електроника
  9. T.e. за да работи управлението на радио,климатроник и т.н. трябва да зареди DVDто ? ОК,ще пробвам да изчакам зареждането му,изписа ми го това за 10те минути след избора на език и след това изгасва монитора.
  10. Всеки път ми иска език и мерни единици,да Като вкарам диска не видях разлика честно казано... Като слушам радио и натискам тъчскрийна не виждам нещо да става,но пък като сменям от бутона AM/FM например ги превключва.... Грешки няма записани в ECUto.
  11. Благодаря,това е важно инфо наистина. Надявам се някой по-запознат да ме насочи първо към някой специалист като начало.
  12. Гледам,че ги има 2ра ръка,но трябва първо да разбера какъв е проблемът и тогава ще търся.
  13. Имам оригиналният диск,който е в жабката,но пробвах и с него и резултатът беше същия. Трябва да е вътре ли ?
  14. Здравейте колата е внос от Италия,с голямата навигация, 2004г. Още не съм я регистрирал и се появи този проблем Значи като запаля ми светка навигацията и избора на език и км/мили,след което угасва и край.Чува се,че радиото работи ,свири музиката ,но няма никакво инфо на дисплея(угасва),както и на малкия дисплей горе.Нито мога да управлявам радио,нито климатроник.... изобщо неприятна работа.Възможно е и аз да не разбирам,досега не съм карал Хонда,но ми се струва,че това е не както трябва . Моля за съвет или препоръки за някой разбиращ в София ,за да мога да оправя този проблем(възможно е и аз да не разбирам нещо).
  15. Извинявам се,че се включвам в темата,но в крайна сметка в София има ли кой да ги рециклира тези рейки или е мисия невъзможна ?
×
×
  • Създай нов...