Jump to content

EDS

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно EDS

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    civic 6 hatchback 1.4i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna
  1. Мерси за бързите отговори - през седмицата интервенцията ще бъде направена - мисля да си взема оригиналната гарнитура от Д14а4 и да действам
  2. Да и аз чух за някаква такава магия с гарнитурата на дросела ,но не знам точно дали е само това .Като я купувах стария собственик подхвърли за сваляне кутията на въздушния филтър и почистване на някакви отвори които се запушвали на самия дросел и имало голяма разлика ..Не съм го правил още ,но мисля скоро и това да стане в комбинация с самата гарнитура .Има ли някъде снимков материал как се прави това с гарнитурата на дросела ? Иначе е на 160000 км оригинални с пълна сервизна документация водена до последно в Германия ,забележките са основно ръжда отдолу под купето и на задните вежди ,но ще я пооправя по нататък .
  3. Здравейте колеги ,от скоро карам сивик 6 1.4 който според продавача и част от данните в големия талон трябва да е 90 коня .Преди малко докато проверявах кодовите на моторите 1.4 на сивика открих несъответствие с кода на мотора отбелязан като D14A3 в големия талон ,който според информацията в нета би трябвало да е 75 коня а в същото време като киловати в талона са записани 66 (90кс) ??? Имах известни съмнения за мощността понеже ми се струва че е доста мудна за 90 коня на 1 тон купе - махнах и тези дни катализатора , всичко по колата е сменено и ново - ремъци филтри масла , но ми се струва куц кон , а когато видях И кода на мотора отбелязан в документа ..Таа въпросът ми е колко коня последно ми е сивика ? Ще требе май пак да се ходи до КАТ за промяна на документа ..разочарованието от минус 15 коня отделно (дано да е грешка и да си е 90 ..) Другото е че отзад на колата пише 1.4i а не 1.4is - доколкото разбрах is-a бил 90 коня а само i-то 75 както е в моя случай но нали пък в талона си пише 66 киловата мощност - викам си някой сигурно е сменял преди лепенката докато не ми се засилиха съмненията днес след като видях този код ..Някакви идеи ?
  4. От днес - да ми е честита .Сивик 3 врати 6-та генерация 1.4 is 98-ма в края произведена
×
×
  • Създай нов...