Jump to content

Jaret

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Jaret

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V III
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. РЕШЕНИЕ От нова аз. Намерих решение на проблема сад свързването на ELM237. В профила на колата изберете ръчно протокола от снимката (за 2000 бензин), дайте на контакт и се свързва без проблем. Инсталирах си CarDoctor на телефона, че той го засече, та тогава го избрах в Torqe Pro на навигацията и веднага се свърза. Дано това свърши работа на някого. Устройството е ELM237 Bluetooth mini от горната снимка. Вероятно v1.5 защото е много старо.
  2. Да споделя и моя опит: Четох, че не трябва в никакъв случай да е със старите MTK четири-ядрени чипове. Българските оферти за 8-ядрен друг процесор започват от 600лв. Поръчах си от Али за 310лв, с доста екстри. За 4 дни тръгна от склад във Франция, през Германия и със Спиди в събота беше на вратата ми. Безплатна доставка. Цъкам я от една седмица и съм много доволен колко бързо зарежда и колко бързо отговаря на командите. Управлявам си я от волана. Като сиромашка Тесла стана. Монтирах си я сам за 1 час без да имам много представа какво правя. По едно време писах в Алито на китаеца какво да правя с едната букса. След 5мин ми прати снимка къде да я включа в другия сноп кабели. Много доволен. Даже ще пратя линка макар че ще е изтекъл скоро сигурно. Във Варна не искаха да ми я монтират китайска, ако не била през тях купена. https://a.aliexpress.com/_EvpLqur Сега се глася да прекарвам камери, да слагам датчици в гумите, и си блъскам главата с един ELM237 четец.
  3. Тъкмо щях да отварям такава тема. Имам един ELM237 mini Bluetooth от 5лв от алиекспрес. Вероятно v1.5 защото е стар. На Кашкая 2008 на жената си работи нормално, но на CRV-то не го виждам да изпробва различни протоколи и т.н. просто казва че не може да говори с ECU -то. Двигателя ми е 2л. бензин 2008, европейски вариант. Някой сеща ли се някакви протоколи, хедъри или други настройки за да работи?
  4. Здравейте собственици на модела! От скоро имам моята. От доста коли насам съм свикнал да пише км от/до смяна на маслото. В интернет виждам, че на американските им излиза при старт, но европейските имат ли изобщо? И ако "да", то как се показва и занулява?
  5. Благодаря за мненията, но не получих точен отговор. Ръст: По принцип може да се слагат всякакви на всичко. Но аз питам за съвместими - ще рече демонтираш единия и другия пасва на неговите тампони все едно сменяш с нов. Бенджи: Ако едното се слага на другото значи може и обратното. Но ми трябжа потвърждение от някои които има някаква по-добра представа от това.
  6. Здравейте,Смятам да сменям своя автомобил и съм се спрял на Honda CRX като вариант за следващ автомобил.Забелязах, че те са сравнително редки и ще ми бъде трудно да открия запазено купе, запазен двигател и то на добра цена. И се чудех дали няма да мога да намеря автомобил в приемливо състояние на ниска цена и да заменя двигателя му с нов или запазен. Въпросът ми е: Съвместими/заменими ли са двигателите на Honda CRX със тези на Civic или на Honda по принцип. Ако да то с кои? Също ако е възможно има ли някакви особености при заменянето. Също ако да, то какви са възможностите за закопуване на запазен двигател съвместим със стар CRX.Благодаря предварително за отговорите
×
×
  • Създай нов...