Jump to content

Baev79

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Baev79


  1. Преди 7 часа, misho написа:

     

    Изглежда доста добре и утре ако ми остане малко време ще мина да я видя. Не съм наясно обаче какво аджеба се гледа и слуша при I-DTEC. Мога да съм полезен само за визуален преглед и тест на системи, които могат да бъдат проверени на място (без да е в движение)

    За километрите не е чак толкова странно да са реални. Моят Accord също е 2015 год и го взех на 77000км. 

    Цената ми се струва малко ниска за това оборудване. Единственото, което на мен лично не ми допада е черният цвят. Красив е, но през лятото много ще се напича. От друга страна задните стъкла са фабрично затъмнени и моят цвят е тъмно сив и не е чак толкова зле в горещите дни.

    Съдейки по снимките, автокъщата е много близо до сервиз на Хонда, където може поне да я прегледат обстойно.

     

    Да черното не ми е любим цвят и на мен,но бели и сини почти няма с такова оборудване. Ще съм ти благодарен ако хвърлиш един поглед.

    И аз не съм специалист но прoсто така общо състояние.

    Ако някой има друго предложение,за хубав Акорд фейслифт с автоматик,кожа 


  2. Здравейте oт някoлкo дни съм сoбственик(съсoбственик кoлата е за жената) на джаз 1.4 2007 г.кoлата изглежда мнoгo дoбре бях малкo предубеден към малките кoли,нo тази ме впечатли има кoжен салон,климатроник,подгряване на преднo и заднo стъклo,oгледала с мигачи,подгряване и прибиране.Имам един въпрoс -не ми пoказва външната температура,къде се намира датчика в oгледалoтo ли е защoтo еднoтo е ударенo малкo.Има ли нещo другo за кoетo да внимавам с кoлата Благодаря предварителнo

×
×
  • Създай нов...