Jump to content

сълза&смях

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от сълза&смях


  1. Честита Нова Година на всички! Да сте здрави, радостни и безаварийно шофиране. :)

    Харесах един дизелов Акорд, не знам дали ще го купя, но ви моля изредете ми всичко което включва подробната диагностика на дизелов двигател и къде освен в Бултрако може да бъде направена подобна? И какви са цените?

    Поздрави :)


  2. Здравейте,

    8-ма генерация, разбира се, че ме привлича повече и визиуално, и душевно, и с екстри, гъдели...но се опасявам, че няма да ми стигнат средствата да си купя такъв Акорд освен ако не стане чудо по Коледа :)

    Разбира се, нямам нищо против Акорд автоматик, но съвсем откровенно ми се иска да имам Акорд с ръчна скоростна кутия.

    Искам да Ви Благодаря за досегашните отговори, някой неща ми се поизясниха, затова ще продължа с въпросите.

    1. Понеже ще карам Акорда с газов инжекцион искам да помоля колегите във Варна да кажат дали има майстори, които да поставят и настроиват прецизно газови инжекциони? И кои са те?

    (Ако във Варна, няма майстор , на който мога да се доверя, предпочитам да поставят газовото в София)

    2. Моля и за вашето мнение, коя марка газови инжекциони са най-съвместими с Хонда Акорд? Какви са цените им?

    3. Искам да попитам veseliq поради  финансови съображения ли ме съветва инжекциона да  е  без течна фаза, или поради други причини? Защото ми се струва, без да съм абслютно сигурна, че за двигатели 2.4 някои предлагат течна фаза.

    4. В руския форум на Хонда Акорд четох мнения и гледах клипове, в които руснаците твърдят, че в някаква степен 8-ма генерация Акорд отстъпва на 7-ма генерация по отношение на спортния дух. Какво е вашето мнение?

    5. Днес видях Акорда на atoma, той е комби, Type S  и много ми хареса, въпреки, че е преди фейслифта. Съвсем естествено у мен се появи един нов въпрос:

    Моля ви, за съвет, кой е по-добрия избор: Type S или Executive преди фейслифта, от една страна - или 2.0, 2.4 i-vtec, sport или comfort след фейслифта, от друга страна?

    6. По повод поста на Zlatozator, искам да кажа, че съм въоражена с търпение, е не е безгранично, но гледам философски на нещата :) Читав човек в чужбина нямам и такъв на който да се доверя, но не губя надежда да се намери, появи или покаже :)

    Благодаря Ви отново за постовете и казаното до тук, надявам се да ми отговорите на въпросите и да продължим темата.

    Поздрави :)


  3. Здравейте, вече повече от година желая да си купя Хонда Акорд 7-ма генерация, чета форума, но едва вчера се регистрирах. Искам Акорда да е с бензинов двигател 2.0 или 2.4, ръчка, Екзекютив, след фейслифта, с всички екстри за модела, включително и с шибедах и кожа. Излишно е да споменавам, че и аз, както всеки, искам да си купя запазена, читава кола, на възможно най-малко километри. Нека да кажа, че не искам да си купя Акорд, за да изледвам колко най-малко гориво може да изхарчи машината, т.е не карам екстремално бързо като на рали, но всъшност карам доста бързичко. :) Ще ви помоля за съдействие по въпросите, които ме вълнуват и за вашите систематизирани и компетентни отговори. И понеже в България пазара на Хонда Акорд (бензин) е силно ограничен започвам с въпросите.

    1. От къде е по- изгодно да се вземе надеждна кола от България или да се внесе? И от къде по-точно?

    2. Всички Акорди 7-ма генерация (визирам бензиновите) ли са с Японски двигател и всички ли са сглобени в Япония?

    3. Трябва ли да се купува кола с газов инжекцион или след като купя колата да поставя газовата уредба?  

    4. Какъв газов инжекцион е най-добре да се постави на двигател 2.0 и какъв на двигател 2.4?

    5. И още един въпрос, ако попадне читаво комби, въпреки, че аз не бих предпочела колата да е комби, какви са недостатъците на Акорд комби пред Акорд седан?

    6. Не съм на ясно и с това, ако хипотетично намеря кола от Видин да речем, къде да и направя подробна диагностика? Защото от прочетеното във форума, разбрах къде може да се направи това в София, но никъде не пише за по-малките градове. Как да постъпя при подобна ситуация ?  

    Сещам се за още някои въпроси, но за да не става дълъг поста, ще ги задам в движение.  

    Благодаря :) Очаквам вашата помощ.  

×
×
  • Създай нов...