Jump to content

NaskoMonev

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NaskoMonev

  1. здравей колега ремакът не трябва да свири когато се намокри ако е нов и добре опънат. Така че пробваи да го оптегнеш ако има вариант и ако няма ефект значи е износен .Тогава наи добре сложи един нов и няма да имаш проблеми. Благодаря ти! Ремъкът е добре опънат. Всички ролки са старателно проверени и с тях няма проблеми. Първо сложих Континентал (смятам, че доста хубав ремък, дори и от добре познатите Гейтс), карах около 10000 хил. След това заложих на Дайко като по мек (понякога и по-евтините варианти са по-добри). Пак същата работа. При положение, че с един хубав ремък от сорта на Континентал, с който може да караш и 200000км. Не е в ремъка проблема, просто влиза вода, кал и т.н. Опитвал съм и какви ли не глупости от сорта да пръскам ремъка и ролките с ВД и разни смазки, който помагат, но временно. Като мина пак през вода и има много влага и пак свири.. Буквално ми писна.. Дай емайл да ти пратя снимки да видиш къде е проблема.. Просто никъде няма такива кори, къде ли не търсих и не звънях.. Още малко и ще прибегна до побългаряването и ще изрежа отнякъде парчето, което ми трябва и ще го сглобя..
  2. Не се подлъгвай по тези сайтчета.. Според мен де.. В повечето сервизи даже и няма да поискат да ти монтират подобен тип кора.. Аз доста се порастърсих за тая кора и бая се поизмъчих.. Да ти кажа честно поне до сега каквото съм видял, най- добре е да се купи нова оригинална. Другото е да имаш познат с морга или някой който се занимава подобни неща.. Или ако имаш много голям късмет да намериш някой, който случайно си е ударил колата и има такава кора и нищо не разбира и да ти даде кората или подобни пластмаси за 5-10 лв., защото му е неудобно да ти вземе даже някакви пари за тези неща.. Ако ме светнете как да качвам снимки ще ви покажа какъв е точно моя проблем..
  3. Благодаря за отговорите! При мен се случва често дори и през по-малки локви. Проблема е, че всичко е много оголено при десния подкалник и кората отдолу явно не е оригиналната и не закрива всичко както трябва. На практика пистовия ремък си е отвън, всичко влиза там. Кал, вода и т.н. Като се намокри свири доста, все едно не е сменян. Особено сега зимно време е и много влажно в Бургас и не може да изсъхне с часове. Трябва да карам поне 1-2 часа да изсъхне то да няма други локви. Някой не се ли сеща за алтернатива на тази кора? Някой да изработва по поръчка?
  4. Много полезен, благодаря.. Хондата ми е прекрасна, никакви проблеми до сега. Хубава и здрава кола. Единствено сега се появи свиренето на пистовия ремък и случайно реших да се регистрирам във форума. Надявам се някой да даде добро алтернативно решение за проблема. Вече съм проучил доста други, но просто няма такива.. Никога не съм вярвал, че във форум на Хонда ще има такива тъпи изказвания и мнения на папагали от сорта на този по- горния.. Прочетох компетентните мнения на този потребител и се изненадах, че тук влизат такива бастуни.. Надявам се да не получа на въпроса си повече безполезни мнения.. Моля все пак, ако някой може да помогне с решение на проблема да каже.. Като изключим естествено поръчка на нова оригинална кора..Можете да предположите колко струва и струва ли си изобщо въобще покупката.. Надявам се, че и аз мога да съм полезен на някого с нещо по колата.. И аз мога да споделя някои полезни неща за в бъдеще.. Поздрави на всички!
  5. Здравейте, Имам следния проблем, накратко: - като мина през локва влиза вода към двигателя отдолу - кората не е добра - пистовия ремък започва да свири Какво да направя? Имате ли идеи? Някой да продава кора по двигателя? Има ли начин да третирам ремъка някак, за да не свири? Благодарен съм, ако някой се включи и помогне!
×
×
  • Създай нов...