Jump to content

medicus

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно medicus

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Благодаря ти марто за позезната информация и на теб Георги. Обнадеждихте ме. Колебая се между нея и Ауди А3 2.0 ТDI същата година и същата цена. И двете коли ги харесвам. Дилемата е голяма П.П. Съмнявам се това да са реалните изминати километри, така че със сигурност ще трябва добре да се провери как върви моторът, оборотите които поддържа и евентуално течове. Не знам как стоят нещата с новите Хонди и дизеловите им двигатели, но съм очарован от 2 литровия Ivtec 150 к.с. Карам вече 7 години CR-V с такъв двигател и до сега освен доливане на масло нищо друго не е правено по този двигател Перфектно качество, има нещо вярно като казват, че Хонда двигателите са "вечни". Въобще колата не е дала никакви по-сериозни дефекти, освен изгорели светлини в купето и по таблото, повреда в заключването на задната врата и май това са. Единсвеният минус е, че много бензин гълта ама така е тогава не беше излязъл дизеловият двигател. Както и да е, нямам впечатление от дизеловите двигатели, силно се надявам да са продължили традициите си в качеството и при тях А горе-долу как стоят нещата с резервните части на тези сивици, консумативите, предполагам излиза скъпичко?
  2. Здравейте, Не знам дали на правилното място правя темата, но понеже си търся автомобил на старо и съм фен на марката попаднах на тази обява. Мисля че цената е много добра, дали няма уловка? Бих искал да ми кажете какви са и слабите места, на какво да обърна внимание, като отида да я оглеждам, от вън от вътре, при пробното каране, за да не съжалявам като я взема. И какво ви е мнението стува ли си?
  3. Здравейте, Не знам дали на правилното място правя темата, но понеже си търся автомобил на старо и съм фен на марката попаднах на тази обява. Мисля че цената е много добра, дали няма уловка? Бих искал да ми кажете какви са и слабите места, на какво да обърна внимание, като отида да я оглеждам, от вън от вътре, при пробното каране, за да не съжалявам като я взема. И какво ви е мнението стува ли си?
  4. От време на време се отпускам с черевейчетата Worms Armageddon Не се иска много мислене и са забавни.Сега брат ми е донесъл тук едни CSI по сериала, ама ако ги подхвана лошо.
  5. Е аз не се правя на бързи и яростни че да я катурвам Карам си на прав път. Казах просто че дизела е за предпочитане. А иначе колата може да си поддържа тази скорост, стабилна си е - никакъв проблем.
  6. medicus

    1-ви Април

    Аз пък си помислих че Форума на Калибра е банер Браво много яко е напраено
  7. Рекламната фраза “Гледам и не вярвам на ушите си” за втория сезон на ВИП Брадър е на път да се превърне в шокираща реалност.Тази година продуцентите наистина надминаха себе си в изненадите си към зрителите. Специално за сватбата на победителя в първия Биг Брадър у нас -Здравко, която ще се състои днес в Къщата на Големия ВИП брат, в България пристигна супер звезда, от която всички знаменитости в Бояна ще онемеят.След дълги преговори и срещу огромен хонорар на венчавката ще пее лично поп кралицата Мадона. Не е ясно колко пари е получила Мадона за българската си ВИП изява. Имайки предвид, че Кристина Агилера пее на частни партита срещу 2-2.5 млн. долара, хонорарът на “Материалното момиче” трябва да е наистина впечатляващ.Звездата кацна в събота вечерта на летище София с частния си самолет при изключителни мерки за сигурност . Мадона е придружавана от съпруга си режисьорът Гай Ричи.Така двамата ще се впишат в концпецията на ВИП Брадър 2 – “сезонът на двойките”.Преговорите с Мадона са продължили месеци, а участието й е в подобно шоу е безпрецедентно.Появата на звездата в Къщата със сигурност ще докара сърцебиене на съквартирантите, особено на Азис, който е огромен почитател на 48-годишната звезда.И заедно с идването на Мадона бихме искали да ви честитим още веднъж 1-ви април.http://dnes.bg/article.php?id=34653
  8. Защото го копирах от линка. Има някакво разминаване в статиите
  9. Сори че пиша по-темата късно, но единствената ми забележка е че харчи много с 2.0 iVTEC съм автоматик, Верно че и аз я карам средно 150-160 на магистрала но вярвай ми един резервоар отива само от Стара Загора - София За сравнение карам и дизел два литра който със същата скорост, дори не преполовява резервоара има и за отиване и за връщане и за още едно отиване. Други забележки са лекото поскърцване на лявата задна врата и то понякога, но това са бели кахъри. Та дизела е за предпочитане според мен!
  10. Имаме Шел карта за цяла европа, от както Шел дойде в България, до сега не сме имали проблем.
×
×
  • Създай нов...