Jump to content

Skic

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Skic

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    Пловдив
  1. Merci! Видях я на снимки за сега - има леки ръждички под номера на задната врата и мъничко по ръба на предния капак, за двигателя знам, че е окей, като и всичко вътре в купето, останалото ще го видя лично, но чак след около 10-15 дена.
  2. Кофти е да искаш сравнение от фенове,но ще помогнем с квото можем : Въпросния двигател Д13Б2 никак не е маломощен...идеялната градска кола,автоматичен карбуратор,не е притенциозен откъм гориво и октаново число(става и за обикновена газова уредба).Ако карбуратора не е омагьосван се иска 1 в годината да се прочисти и си мърка перфектно.Разхода е според номера на обувките.Градско каране от 7.0 до 10.0 л/100км.Не понася 15 цолови джанти като по-големите си събратя,но не е болка за умиране..около 500 лв е стягането след закупуване на автомобил 2-ра употреба,ремъци, масла,филтри, накладки.Големите тампони на задните носачи са по 25 лв.Гърнетата са перфектни и след 20 год.стига да не е удряна.Фабрични дефекти почти няма.в смисъл май се сещам само за хидравличната кормилна рейка при ниски температури,амортисьорите на багажника,нестандартния аккомулатор,обезшумяването на купето.На повечето проблеми изброени и неизброени от мен има решение в форума..ако ти се занимава чети наред и ползвай търсачката.Ка
  3. Здравейте!Нов съм тук и навярно за стотен път ще прочетете питане за даден модел и тип двигател. Бях на път да взема Мазда и все още не съм се отказал(става дума за моделите mx-3 и 323F BA), но нещата се позабавиха, а междувременно се появи една Honda с посочения по-горе двигател, а годината е 1994-та. Доста неща изчетох за Мазда, возих се, карах и ми се ще да е така и за Хонда, за да съм наясно. Не искам да сравнявам двете марки, а само да науча вашето мнение за 1.3 кубиковия двигател. Сигурно ще препоръчате по-големите мотори, но на този етап това мога да взема. И още нещо каква е разликата между японска и английска Хонда и как може да се разбере къде е произведена... Благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...