Jump to content

fulladmin

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от fulladmin


  1. С изолирбанд не подобряваш статуса на кабелите - все пак минават киловолти. Нови кабели задължително, дори да са стокови, 7 милиметрови, но вероятността, проблемът да е комплексен, сиреч по няколко причини, е по-вероятна. Просто си провери и токовете, и свещите, и горивото, и въздуха, и клапаните... всичко. Колегите са дали доволно насочващи предложения, а и не липсват още куп теми по темата!

    проблема е намерен 1 клапа не ми работи и сега се чудя колко пари струва регулиране на клапаните? 


  2. Възможно е, разбира се! Откъде хвърля изкри?

    п.п. Пиши на Български език, т.е. на кирилица! Поздрави!

    то не хвърля искри просто като подам газ виждам как по кабелите на свещите преминава тока и имам чувството че се разпръсква по всички 4 кабела за това ги увих всеки кабел по уделно c изолирбан и сега не се вижда нищо но проблема си остана пак е така и мисълта ми е дали си струва да дам 150 lv за кабели и да не се оправи


  3.  Дори да е уцелил каналчето през дросела за клапана, пак няма да измие както трябва. Не казвам че това е проблема при теб, а че трябва да се направят нещата едно по едно и то както трябва. Не стана ясно кога за последно са правени клапани.

    dnes otvorih drosela i stupkovoto motorche izchistih gi perfektno no pak e taka


  4. Това е така популярното "стъпково моторче" при другите коли макар че при Хондата да няма нищо общо с моторче..ами си е клапан.. та това е устройството, което ти регулира празния ходhttp://www.acuraworld.com/index_files/diy/unproc/integra/Idle%20Fix_Files/fcf956be.jpg.pagespeed.ce.K9oJitgg8T.jpg - стои отзад на колектора, точно до дросела.. В ръководството пише как се прави центровка - не си спомням много ама по памет се изключваше буксата на IACV-то и се гласяха някакви 500 оборота от болтчето на дросела.. и накрая се закачаше буксата на IAVC.. 

    razbiram te kolega no az minalata sedmica q karah v 1 malko servizche i onq pi4 mi izchistri drosela i stupkovoto motorche bez da gi svalq qvno ne e napravil ni6to samo s edin sprei pruska vutre qvno trqbva da se utvori i da se izchisti hubavo 

×
×
  • Създай нов...