Jump to content

Cvety

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Cvety

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2000
  • Пол
    Женски
  • Място
    Пловдив
  1. Имала такъв емулатор, но газаджийте го били разкачили. Незнам по каква причина. Търся вариант на друг майстор да я карам, както казвате, за да видим защо на бензин прави мизериите. Още остава въпроса за мен защо когато я купихме колата на бензин държеше 500-600 оборота. След смяната на изпарителя....нещата вече не са в ред. Лошото е, че монтьора каза търси си газаджия, за мен е на ред. Все пак обаче, без каквито и познания да имам, не мисля че една минута колебания, докато колата е на място, за да достигне 800 на бензин е в реда на нещата. Не ми е първата кола, но е нещо ново като поведение.
  2. Решение на моя казус още няма, за съжаление. Вчера я взех от майстор, който каза на бензин е ок, търси проблема в газта. Колата ми нямала записани грешки, той е върнал все пак някакви настройки и ме посъветва да карам на бензин някой км. Сега на бензин прави следното - спирам някъде, колата не е на скорост, около минута оборотите варират 1000-1250. След което сама ги бута до около 800 и ги заковава така. Нормално ли е според вас да мине това време на колебания, преди да ги нормализира. Преди да му я закарам, карах я да й чистят и моторчето. Преди и след това чистене - 1600, дори 1700 оборота. Тези обороти ме притесняват, по светофарите се чува сякаш я форсирам. Вече незнам пак на майстор ли да я карам или на газаджия. Исках да получа някаква насока към какъв специалист трябва да се обърна. Газовата е обикновена, монтирана в Италия, колата така е купена. Според човека, на който я карах, трябвало да е инжекцион на точно тази кола. Вече съвсем се обърках. Ако някой има идея вече къде да ида да ми кажат какво е за смяна, ще съм много благодарна.
  3. Слави, загледах и тези http://diana-ltd.com/tire?3783 , предполагам че става дума за нещо поне сходно. Тези за размер 205/70/15 ги дават като най-безшумни. Чудя се само като гуми как се държат. На предишната кола като сложихме BFGoodrich - е няма такава возия. За хондата обаче има доста различни мнения. Аз я карам в 70 % градско, но правим и извънградски разходки (изключвам планински маршрути). Ще видя и опция за предложения размер - 215/65/15.
  4. Здравейте! Отскоро карам CR-V 2000 г. Има нужда от нови гуми - летни и зимни. Взехме я с летни, които могат да прекарат лятото, но все пак оглеждам за нови. Някой ако има впечатление за марка (загледала съм едни Continental и едни Dunlop), посъветваха ме да търся по-безшумни, но разликата не е голяма (dB). Моля за съвет.
  5. Ами да - тя пали на бензин и после обръща на газ. Копчето ми има само 2 състояния. Когато я запаля и е на бензин също ги държи високи. Не мога да хвана някаква закономерност. Понякога ги запазва пък и ниски.
  6. Здравейте и от мен! Отскоро карам и аз Хонда CR-V 2000г. на газ/бензин. При мен в началото колата работеше на 500-600 оборота. Появи се обаче гаснене при завой. След посещение при газаджии стана ясно, че изпарителя е пътник. Сменихме го. Премина и профилактика уж колата. Сега обаче оборотите са 1500. Забелязвам и следният ефект - когато тръгна сутрин изминавам целият път до работа на 1500, ако я загася и пак запаля може да станат 500-600, но след няколко светофара пак се вдига на 1500. Насочете ме къде да отида за този проблем. Благодаря Ви!
×
×
  • Създай нов...