Jump to content

atanasov88

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно atanasov88

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofiq
  1. Здравейте ! За втори път пиша в форума но вече с изградено мнение ! Аз карам бензиново cr-v втора генерация.Колата попадна случайно при мен и нямах големи очаквания.Под случайно имам предвид че имах пари и братовчет ми от италия ми се обади и ми каза ,че се продава много добро cr-v на негов познат.Защо пиша предното изречение ,ами да кажем че закупих колата с резерви защото исках ,,Benz E class,,.Но ! тук идва голямото ,,НО,, След вче почти 7 месеца каране и навъртяни 6 хиляди км. съм доста очарован от консервата. Стандартен suv джип .Електронно 4x4 ,което през повечето време я прави повече кола отколкото джип ,горенето е добро лично на мен ми рави разход м/у 7,5 и 8,5 брнзин на 100 км. Колата е на 210 000 км РЕАЛНИ мога да го твърдя смело защото е купена от първия и собственик.Стегнато возене за гумите сте прави спрямо това колко са напомпан се определя возията.Иначе окачването на колата е твърдо ,Като маневреност и как се държи в завоите не е по различна от маздата която продадох,даже мога да кажа че интериорът постоянно ми напомня за нея което малко ме дразни.Практична и висока кола която се справя с леки предизвикателства.Удобна за София с лесното и паркиране по тротуарите и това че не се очукват броните ти при паркиране.Голям багажник .Сега даже се колебая понеже и се накрах дали да не и сложа газова и да я карам или да я продам и да се опитам да си взема по новот cr-v . Единственото което не харесва е това че е шумно и се чува пътя но се надявам това да е само от гумите. Като цяло колата е добра и си заслужава парите ако е добър екземпляр естествено. Поздрави колеги ! Дано съм помогнал !
  2. Този вариянт го знам .Услугата струва 20 лв.Информативно да кажа за другите колеги с този проблем.
  3. Здравейте колеги.! Изчетох темите за намиране на радио код .Разбрах как да си изкарам серийни номер. Опитах да взема запитване за този код от :https://radio-navicode.honda.com/ но проблема е че ми дава че вин номера е грешен. Последното за което си мисля е да разглобя радиото и да видя дали не е написан отгоре (но се съмнявам) Въпросът ми е ако има някой който може да ми разкодира радиото за 10/15 лв и да ми каже кода да ми дадете контакт за да не се мъча да чета повече Поздрави колеги ! Знам че темата вече я има на няколко места но никдаде я няма със щаслив край ! Затова пиша тук .
  4. При мен проблема е че копчетата си работят .Просто чистачката в най долно положение си остава в/у стъклото .Най вероятно ще трябва да сваля кората на задната врата .Защотото самата чистачка не помръдва за да вдигна стъклото и да извадя оплатнението на гумата .
  5. Здравейте колеги.От скоро съм собственик на honda cr-v 2003 2тора генерация . Като всеки нов собственик веднага се насочвам къ дребните детайли на колата след като вече е подготвена за път. Това ,което откривам с разочарование с моята хонда ,е че задната ми чистачка стои в/у стъклото и не се прибира по надолу. По този начин не мога да си вдигна зандото стъкло и трябва постянно да отварям петата врата на колата. В купето не виждам никакви бутони .При завъртане на ключа на вратата чистачката не се мести в позиция в което да ми предотстави възможност за отваряне . Ако ми дадете снимков матерял ще съм също доволен как се прави.
×
×
  • Създай нов...