Jump to content

rumbata____

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от rumbata____


  1. Причината - пестене на пари е ясна. :) Опитвам се да намеря само тази част (за да не сменям цялото огледало), но не успявам да ги намеря в интернет. Ако сте ги виждали online, ще се радвам да споделите link-a. :) 


  2. Здравейте, темата наистина е много полезна, за което и аз благодаря на колегата, който я е пуснал! Но причината, поради която пиша е, че дясното огледало (което ремонтирах по описания начин) се "предаде" и искам да попитам - тези части не се ли продават нови вместо да ги презапояваме през 2-3г.?


  3. Здравейте колеги,

     

    Казусът е следният, страничното ми огледало не се прибирише и му смених предпазителя, но явно по някакъв начин е дал на късо и в момента освен, че огледалата не се прибират ами климатика, подгряването на стъклата също не работят ..... нямат никаква индикация.

     

    Всичко това ме навежда на мисълта, че някой бушон е изгорял, но моля за помощ да ми кажете кой от тях може да е защото има бушони до въздушния филтър както и под волана.

     

    Или другият вариант е да ми препоръчате човек, който си разбира от работата, за да ми съдейства.

     

    Предварително благодаря на отзовали те се :)


  4. Здравейте колеги,

    днес при прибиране от работа турбото ми гръмна :(, започна да изпушва сив дим и се чува как четките на турбото стържат. Някой да е сменял или рециклирал турбина, каква е ориентировъчната цена на ремонта и съответно в кой сервиз в София биха свършили добра работа.


  5. Здравей djovani_,

     

    Бях сред засегнатите от градушката миналата година и си я оправих в сервиз Аутохолд, който се намира на ул.Първа българска армия.

     

    Момчетата там я направиха сякаш не е имало абсолютно нищо, останах много доволен, така че лично аз мога да ти препоръчам тях.

     

    Успех с решаването на проблема ! :)

    • Нагоре 1

  6. Здравейте колеги,

     

    Преди 1-2 дни смених маслото, но днес забелязах, че е с половин сантиметър над втората дупчица.

     

    Дали след смяната през първите няколко дни това е нормално или не и съответно дали би могло да доведе до някакъв проблем ?

     


  7. Здравейте,

    В последните сутрини забелязах, че подгряването на задното ми стъкло не работи, страничните се подгряват, но не и задното.

    Някой дали се е сблъсквал с подобен проблем и съответно как бих могъл да го отстраня ?

    Поздрави !!


  8. Здравей,

     

    Преди два месеца и аз бях пред същата дилема, но в крайна сметка се сдобих с дизеловият вариант и не съжалявам. Като цяло трябва да си направиш сметката колко време смяташ да я караш самата кола, тъй като един ремонт за смяна на съединител при дизеловият вариант е около 1500лв. но след това едва ли би имала някакви други разходи освен да сменяш масла, филтри и разбира се да сипваяш гориво.

     

    Това което аз съм сменил за тези два месеца са предните амортисьори, но имах късмета да попадна на модел, който беше обслужен. :)

     

    Успех и късмет с покупката :)


  9. +1 Civic 2.2 I-CDTI и от мен. От едната седмица, в която колата е при мен бих могъл да изкажа само възхищението си към нея !! Изключително вървежна, а също така и икономична, разходът който ми дава градско е приблизително 7л./100км. или казано по друг начин с 30лв. 160км. само градско в София. Тъй като идната седмица ще влизаме в бокса за ремонт на предницата понеже тропа в дясната част някой дали би могъл да каже цените за консумативите, като например: предни тампони, маншони и т.н. А също така и добър сервиз в София. Благодаря ви предварително :)

×
×
  • Създай нов...