Jump to content

blazen

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно blazen

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.11.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Джантите 4бр. свалени са от Хонда Сивик 2007г. и вървят в комплект с летни гуми Пирели. Цена 1000лв. тел. 0888638832 Петър Захариев
  2. Аз карам също такава хубавица и съм се чудел защо не свири алармата при удар и има ли възможност да се направи. При мен също при отваряне на врата започва да свири клаксона. Може би за да свири при удар трябва да има някакъв датчик за вибрациите, а това да ти вдига стъклата при заключване наистина е добра опция. Аз също съм си мислил да се добави звуков сигнал при удар, но несъм проучвал въпроса. Ще се поинтересувам за възможност да се ползва заводската аларма да сигнализира при удар и ако открия нещо ще пиша.
  3. Преди време се прибирам в София на дедо ми с Лансерчето, който е със Старозагорски номера, на влизане в София от "Хемус" и на излизане ат Богоров където почти винаги пазаят за ограничението на скороста "60 км.ч." вече на правата отсечка изпреварвам един камион като внимавам за скороста, но не съм видял знака забранено изпреварването след което последва спиране от стърчащите край пътя полицаи. Ще ви спестя преамбюла, полицая: "защо предприехте маневра изпреварване след като е забранено", аз: "тъй като напуснах границите на населеното място, а знака има действие до края на населеното място, затова предприех маневра изпреварване" полицаят ме погледна ехидно и вика: "а ония къщи ей там какви са, а" като ми показва къщи напред по посока на движението ми, а аз в същия дух: "тези къщи са извън регулация аз съм гледал кадастралния план". Полицайчето мига на парцали с отворини уста в продължение на 5-6 сек., а аз вече падам от смях, като полицая не се усеща че табелата за край на населеното място е на 200метра след нас по посоката ми на движение. На полицая му стана доста тъпо и ме пусна
  4. Колега искам да те подсетя, ако не си се сетил разбирасе, проблемът с авторските права в БГ и като цяло в световен мащаб е доста актуален и в тази връзка би било хубаво да си регистрираш марката под която предлагаш въпросната глезотия. Продукта е дстатъчно атрактивен и биха могли да се появят шарлатани които да предлагат сходно устройства под твоята марка "INFOBOARD" и да извличат незаслужени дивиденти от добрата репутация която си създал.Виждам, че имаш идея за развитие на продукта, регистрацията на една търговска малка би била много полезна. За съжаление в БГ законодателство софтуерни разработки немогът да бъдат защитавани и поради тази причина единствения начин за защита на продукта си остава неговата марка, ако проявиш интерес към приятелското отправено предложение може да съдействам. Успех в довършителните работи!
  5. Карам "Акорд" 1997 г., 2.0 - 96 kw, мотора е F20Z1, и от доста време следя тази тема и очаквам с нетърпение крайния резултат, за да си поръчам една такава глезотийка . Дайте някаква цена и кординати директно да идвам за монтаж !!! .
  6. Евалат колега, това е много добра идея (при това реализиран), мисля, че след като е готов крайният продукт, няма да смогнеш да изпълняваш поръчки, аз от сега си заявявам една бройка . Успех и бързо завършване на продукцията, защото като чета много сме се наредили на опашката.
×
×
  • Създай нов...