Jump to content

Titan

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Titan

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda HR-V 2016 1,5i-VTEC 130 ks
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    габрово

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

1338 профилни разглеждания
  1. Здравейте, И аз търся резерна гума патерица T135/90D16 Гумата от полския сайт с джанта ли върви? И ако може да ми обесните как става поръчката от този сайт ?
  2. Здравейте!Карам Honda Civic Aerodeck 1.4is. Ръчната спирачка на една от гумите (задна лява) не ми държи. Възможно ли е да се регулира ръчната спирачка. Говорих с един майстор и той ми каза че спирачния механизъм е капсулиран и не може да се регулира ръчната спирачка, т.е. трябва да се смени целия механизъм. Забравих да спомена че задните спирачки са ми дискови. Ако някой е имал подобен проблем , моля пишете.Благодаря предварително за отговорите.
  3. Здравейте!Двигателя ми е D14A8-6 генерация. От скоро време колата започна да ми гори много масло 0.5л на 1000км. Ще трябва да сменям сигменти на буталата и гумички на клапаните. Моля споделете опит ако сте имали такъв проблем: не съм много компетентен и ще Ви помоля да споделите всичко на което трябва да обърна внимание - какви сигменти, размери , производители , цени и т.н. Моля пишете ми защото съм страшно много притеснен. Колата си върви перфектно, но този проблем напрово ме съсипва.Благодаря Ви предварително за отговорите. Пишете
  4. има го ръководството там, но руснаците искат да се плаща.Търся нещо free.
  5. Търся ръководство за този CD-тунер PHILIPS DC 942.Интересувам се от основните му функции - настойки, превключване на СД-тунер и т.н. Благодаря предварително за отговорите.
  6. Днеска си работеши перфектно. Изпробвах я доста дълго на заден ход - никакъв шум не се появи. Не знам каква е била причината преди това. Благодаря за отговорите.
  7. Здравейте!От скоро време ми се появи следният проблем. Когато карам на задна скорост (обикновенно на полусъединител при паркиране) след изключване на скоростта се се чува дразнеш шум като стържене под скоростния лост. Като натисна съединителя втори път шумът изчезва. Споделете опит от какво може да се дължи това - дали е от скоростна кутия или съединителя? Има ли някаква опастност ако продължа да я карам така. Благодаря предваритено за отговорите.
  8. специално този модел не е написано дали е vitec
×
×
  • Създай нов...