Jump to content

milen66

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно milen66

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CRV-ll
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Приморско

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. При покупка на ЦРВ как да познаем кой мотор е N22А2 и А1?
  2. Колеги от гумите не е на 100% Не би трябвало да се отбивам за да се охлажда. А и проблема го прави и на малък баир примерно около 300-500 метра ако е малко по стръмен , и си мирише точно на гума констатирахме го няколко човека, за това и първо почнах да търся проблема в гумите.
  3. Да така е , на прав път не мирише, ходих до Кръстова гора и по завоите нагоре замириса страшно много,а и беше топло времето
  4. Kолеги от скоро ми изникна един проблем. Хондата ми е бензин автоматик. Когато карам по баир почва да мирише на гума, Проверих гумите не опират никъде а и това е само ма склон нагоре. Някой ако го е имал този проблем да сподели. Благодаря Ви!
  5. Проблема се оказа от термостата смених го и всичко е наред.Благодаря ви за съветите
  6. И двамата с Краси сте прави, че термостата играe много важна роля за задействането на Lock-up - а ! При мен проблема се оказа именно в него! Както казва Краси, преди да си взема Honda-та не бях карал такаква кола преди, та незнаех за тази благодат с т.н. "дълги скорости" и действието на lock-up - a и си карах до 4-та, без да зная за тази "скрита скорост". В нета наистина никой не е писал за проблеми със селеноида, така, че ако не си сменял скоро термостат, може да започнеш с него Благодаря колега. Благодаря и на всички за съветите
  7. Колега Краси , благодаря за изчерпателния отговор,както също благодаря и на другите колеги автоматика ми е1-2-D3-D4термостата незнам дали работи но предполагам да.До сега като карах на равен път със скорост максимум 110 км на 4-та държи обороти около 3100 и когато превкючеше на така казания лок-ъп оборотите падаха на 2500-2600 . От известно време забелязвам че колата не превключва и оборотите не падат. А за този соленод кажете ми нещо повече , колко е скъп намира ли се лесно и как мога да разбера дали е той?
  8. Колега може би не се изразих правилно но след 4-та скорост има една половинка още която до преди 5 дни ми включваше а сега не
  9. Колеги моля за съвет! ЦРВ 1997 г автоматична скоростна кутия. Не ми включва на 5-та скорост. Може ли някой да ми помогне със съвет благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...