Jump to content

Koc_D15B2

Фен
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Koc_D15B2


  1. Здравейте,

     

    след като сложих по ниско окачване и 16-ки 205/45, при по натоварена кола гумата опира в калника и се дере брутално..

    Мисля, че с подгъване на ръбовете на задните калници проблема ще се реши. 

     

    Някой може ли да ми препоръча майстор в София, който разполага със специалната машинка за подгъване или поне е кадърен, за да не се налага да боядисвам и тн. след интервенцията.

     

    Мерси предварително.


  2. Колеги здравейте!

    Имам сериозен проблем със спирачните апарати на Prelude V  '98г. 2.0/133к.с - на кратко за смяна са Публикувано изображение Ровя из нета(признавам си, още не съм тръгнал по моргите) и не мога да намеря въпросните апарати за 5 генерация. Намерих обаче няколко колеги които продават такива за IV ген. и се питам(понеже на снимките изглеждат като моите) възможно ли е да са еднакви и да е възможно да сложа на V-та ген. такива от IV-та? А ... и подскажете за морги около София където мога да намеря въпросните спирачни апарати.

    Поздрави


  3. Здравейте колеги,

    дано не задавам много странен въпрос, а именно - Еднакви ли са като форма и дължина външните лайсни на вратите при прозорците за Прелюд 4-та и 5-та ген. ? Имам проблем с моята такава на 5-та ген. и не мога да намеря за сега друга здрава за да я подменя, но пък мернах в една морга, че на един Прелюд 4-та ген му стояха въпросните лайсни. Бихте ми помогнали много с верния отговор тук, за да знам дали да бия път до там и да ги взимам :)

     

    Поздрави


  4. Колеги, предполагам сте прави, че по-добре нова помпа отколкото рециклиране при майстор на старата - все пак сте брали ядове с въпросната помпа. По други теми обаче чета, че има един кофти вариант - ако цилиндърчето е надрано и само смяната на уплътненията не ми решава проблема, но при този вариант предполагам отивам на нова помпа.

    Мерси за мненията ;)


  5. Колеги открих проблема със загубата на спирачна течност от съединителя - сълзене от горната помпа. Препоръчайте сега майстор който ги отремонтира тези помпи в София, пък аз ще си я демонтирам и след евентуалния и ремонт и монтирам. Не съм сигурен как се обезвъздушава тази система, но ще търся по темите. Ако предложите и майстор в близост до Младост1, ще ми направите още по-голяма услуга :)Поздрави.


  6. Колеги открих проблема - сълзене от горната помпа. Препоръчайте сега майстор който ги отремонтира тези помпи, пък аз ще си я демонтирам и след евентуалния и ремонт и монтирам. Не съм сигурен как се обезвъздушава тази система, но ще търся по темите. Ако предложите и майстор в близост до Младост1, ще ми направите голяма услуга :) Поздрави.


  7. Мерси колега за съвета. И аз съм чел доста за сервиза на Омбре, така че сигурно това ще ми е първия в който ще се отбия. А за тези сервизи избирани на случаен принцип - мисля си, че с нашите Хондички, това си е доста рискова стъпка :)

     

    Поздрави и безаварийно !


  8. Здравейте колеги, имам неприятен проблем с теч на спирачна течност от системата на съединителя и се чудя къде да си откарам колата - Хонда Прелюд 5 ген, F20 мотор. За сега теча не е много сериозен, но не смея да я карам така. За пръв път ми се налага да я вкарвам в бокса. Дайте съвет за свестен майстор, който да не ми съдере кожичката, че за София съм чувал страшни неща. Мерси предварително !

     

    Поздрави

×
×
  • Създай нов...