Jump to content

kdamyanov

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kdamyanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic VIII - 1.8 i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, Притежател съм на Honda Civic 1.8 2008г. Бях при майстор и каза, че е заминала дясната полуоска. Значете ли от къде мога да я поръчам , че не я намирам по магазините.
  2. Става въпрос за пистов ремък. Обслужването го направих в Ю би ко .
  3. здравей, Аз от скоро съм собственик на civic 1.8 2008г. и разходите след покупката на колата не са малко: 1.Еко такса – 240 лева 2.Регистрация в КАТ – около 130 лева/ транзитни и нормални номера/ 3.ГО + Каско – 700 лева – еднократно платена,с отстъпка от 40% 4.Смяна на масло /скорости+двигател/, филтри – 250 лева. Допълнително трябва да сменя свещи – 120 лева/поръчани от САЩ/, бензинов филтър – 110 лева , ремък и ролка 180 лева. 5. Газова BRC – 1450 лева. 6. Данък 110 лева за втора половина на годината 7. Преди покупката -Диагностика Бултрако 86 лева Има и други дребни разходи , които не съм включил в сумата. Питай ако се сетиш за нещо друго.
  4. То е ясно, че колометража почти на всяка кола е пипан . Пловдивската Honda е 1.4 , а аз търся 1.8
  5. [Със сигурност ще искам да я покарам :rolleyes:/>/>/> Между другото появи се още една кола, която мисля да видя, въпреки че е малко далече от София.
  6. Продавача каза че няма против да я видят в сервиз, даже ще съдейства за пътна помощ, защото колата е без номера. Във вторник ще я закараме в Юби-ко и ако всичко е наред мисля да я взема. Единствено се чудя как да я пробвам на нормален път, поради липсата на номера и гражданска отговорност :rolleyes:/>/>/> [/size][/font]
  7. Здравейте отново, аз продължавам да търся Civic и вече направих няколко огледа, като повече не отговаряха на обявеното в обявите . Какво ще кажете за тази кола? Вчера я огледах на бързо и на първо четене изглежда добре. Посъветвайте ме какво да гледам или къде да я откарам да я тестват за да съм сигурен, че всичко й е ОК. Предварително благодаря за отговорите!
  8. Лично аз след 6 -8 месеца търсене в България видях че под 16-17 хил. е почти невъзможно да вземеш нещо читаво. Има просто нечувани оферти- свалят звезди и т.н. и в накрая си остават просто едни страхотни лъжи. В крайна сметка моята я взех от Германия от официалния дилър и си я докарах на ход, а откакто съм я взел нямам абсолютно никакви грижи, знам какво е правено по нея и на какви километри е и знам кой е бил единственият й собственик преди мен. Плюсовете са много, но авантюрата е голяма - също така не очаквай да намериш хем евтин автомобил от чужбина хем перфектен и то точно такъв, какъвто го желаеш (вероятно ще се наложи да направиш компромис...)- хубавото е скъпо в повечето случаи. Ако търсиш оферти трябва да си готов за неочаквани изненади.Благодаря ти за отговора, но мисля за сега да не се впускам лично в авантюри с вкарването на кола от вън и продължавам да търся на BG пазара.
  9. Здравейте,търся да купя Honda Civic 1.8 2007-2008г. и имам нужда от малко помощ. На пазара цените варират от 11000 до 18000 лева и на горе.Каква според вас е справедливата цена за такъв вид автомобил в добро техническо състояние.
×
×
  • Създай нов...