Jump to content

kindis

Фен
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kindis

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 14.06.1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Много благодаря Получи се. След като дръпнах ръчната всичко стана по описанието в инструкцията. :yes:
  2. Колега да не го пробваш в движение ? Колата трябва да е на контакт без да е запалена. Благодаря, Всички да си ги караме със здраве и безаварийно Въобще не си и помислям, че на някоя кола ще има меню на БГ. Искам да го сменя от IT на Eng. Правя го точно както е написано в инструкцията - на изключен двигател и на контакт, но нейсе - не става. Ако някой иска да си я има тази инструкция ето: - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Hy0jf6PWEaW3YshJ2077215. има я и в друг пост във форума )
  3. Здравейте,От двайсетина дни си сбъднах седемгодишната мечта и вече съм собственик на civic 8 ген 2.2 дизел 2007г.Някой опитвал ли е да смени езика на дисплея. Свалих едно ръководство от тук, но след задържане на бутона info за 3сек. ми дава единствено а настроя алармата за скорост. Някой ако има идея защо не ми показва повече опции ще бъда много благодарен ако сподели.
  4. Здравейте!!!Авторът на темата не бе активен щото пътуваше към БГ.Така и не разбрах какво точно в делкото се е счупило, защото майстора смени цялото делко с друго втора употреба. На моето ми обясни че е сменил комутатора, бобината и колата е запалила но не е работела добре. Поради тази причина е сложил друго цяло делко. Много ви благодаря за съветите и се извинявам за това че не бях на линия но требваше да се оправям и прибирам в БГ.Много ви Благодаря ПАК!!!
  5. Ангренажа е сменен преди 2к км. и ако е скъсан ще дрънчат буталата в клапаните - а той върти без шум.Годината на Civic-a е 98 английски , а двигателя е D14A7 1,4 75 коня.
  6. Пробвах да я запаля на бутане - не стана((Ако е релето - няма да подава бензин или ще свети грешка при чека, а бензин бол - поне така разбрах от прочетеното до тук.двигателят върти - стартвра зацепва и завърта коляновият вал.За сега и аз сам се усъмнил в бобината или делкото - но как мога да проверя къде точно в делкото е проблема, като се има впредвид че съм в турция Имобилайзера съм го изключил!!!
  7. Колеги помагайте!Днес Хондата умря на пътя.Бях спрял на място и двигателят работеше нормално, докато не започнаха да падат оборотите и накрая угасна. Безбройните опити за запалване бяха неуспешни. Бензиновата помпа качва гориво - проверих скед филтъра и след инжекциона. Пробвах искрата на свещите - поне според мен липсва.попрочетох бая теми, ама никъде не видях да е умряла като "Пръч" от веднъж - без "предварително боледуване"Моля за спешна помощ, че трябва да се прибирам!!!
  8. Информацията за такъв сервиз ще ми бъде полезна и на мен.
  9. Бълбукането си е от казанчето. Първо ще сменя Капачката на радиаторът, а после ще допълня с Фреон (Не само последните дв години не съм доливал,а въобще от както съм я купил.).Само се чудя от де да си взема читава капачка, че тази ще ми е трета (((
  10. По въпросът с Бълбукането:Случва се моментално след като изключа двигателят - след минута-две се набълбуква))
  11. Включва си се перката.За гарнитурката... може и така да е станало!На МАЙСТОР я давах...(((ама как да я проверя???
  12. Пичове,Кажете от какво може да клокочи като изключа двигателя, а температурата да не помръдва.Сменял съм радиатор, капачка, гарнитура на главата.може би днес пак ще си купувам капачка.((((
  13. По-голям проблем ми е че като изклщча двигателя водата ври!!!!Иначе ми къса нервите на климатик.Двигателя е D14A7 ((( само със 75 коня
  14. Здравейте,Карам англиийски Civic от няколко години.Всяко лято имам един и същи проблем:Когато включа климатика колицата направо умира (умират и конете). Губи мощност и започва да се товари яко двигателя!Не се вдига температурата на таблото, но когато спра и изключа двигателя се чува бълбукане отпред - ври водата.Ходих на няколко майстори - сменях гарнитура, но без голям ефект.Кажете какво мога да направя с тоягата преди да съм я продал.Трябва да реша проблема, защото ми предстои да пътувам с нея до Турция.Приемам всякакви идеи за решение!!!
  15. И Аз го имам този проблем! Някой ако има идея и аз ще съм благодарен!
×
×
  • Създай нов...