Jump to content

MaXo

Фен
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно MaXo

  • Ранг
    Потребител

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. автомат ли е била 540ката?От всички Хонди твоята ли се води, че върви най-много нагоре?Ти ли кара на Сливен... ако да ... какво време и терминална имаш? Кви коне е тва H22, че не съм много в час с Хондите? С М5ца гледах, че имаш старт ... нагоре какво се случва и на каква дистанция карахте?
  2. Тоя с Аудито дали не ви демонстрира агресия с тоя разстрел през аварийната лента. Нещо тоя Прелюд почва да издиша при 220 километражни ... това по ГПС колко е?
  3. Фрустриран си от жени ли ... приятелче това не е никак добре.
  4. Фрустриран си нещо ... дали се дължи на д14ката? Иначе лека вечер...
  5. Къде живее този Чавдар. За С14 ли говориш?Познавам един човек с истински направен С14 ... но го познавам като Джовани ... може би той се казва Чавдар. Ако е той ... познавам се с него! Мисля, че я кара с едни доста широки 18ки или 19ки. Но недей да коментираш моята кола, като не знаеш с какви части се прави. Единственото нещо което не ми допада, но си вървши работата до момента е турбото ... проблема е, че не е лагерно .... но пак си прави пълен бууст на 4300 и на 1.4 колата забоде 12.8 с терминална 187-188 ...на Дупница. Турбото има карта до 1.8 ...
  6. Виж аз с Анатоли се познавам ... и ти малко сега интригант идваш ... караш ме да пиша някви неща ... после той да влезе да отговори и да се скараме. Така, че спри се да коментираш чуждите коли ... сетъпи ...и какво ли не. Всеки сам да решава какво да кара... аз ще давам времена и в бъдеще и пак ще си говорим ... може пък постигнатото в чужбина да е невъзможно за Бг условията. Може 150 коня повече и подобрен старт да не свалят повече от 0.8 сек. ... всичко може. Лека вечер, че си загубих времето тук с безмислено писане. От къде започнах ... за не до там спортсменската постъпка на един човек с Хонда ... и всички наскачаха хаха ... болна сектантска работа е това... ама какво да се прави ... може би е нормално да е така.
  7. Не бе не искам ... искам да видя резултати. Моя сетъп няма да го коментирам ... не, че е нещо космическо ... но те резултатите ще говорят. Сетъпите са измислени от много години ... поне до към 400 коня са ясни и не е нужно да ги мислиш много. Аз ще съм около 400 коня + 4 то4ково нитро ... демек 4 дюзи по 25 коня. И сетъпа ще ми е със стандартната електроника ... която работи чудесно и е 100% по-добре от няква мега примерно... на която е фен Анатоли ... или поне преди време беше.
  8. Моля те да спреш да пише глупости. Даже не знам кой е тоя Явор ... моя Нисан преди много години ... не помня колко точно ... го купи един приятел, от Стара Загора ... въпросния мой приятел се казва Димитър. После той няколко месеца го държа без да го кара понеже беше със счупено сток турбо... писна му ... не му се занимаваше ... и ми го продаде.Това грубо се случва преди около .... 6 години. Анатоли преди толкова години може би не е имал книжка даже.
  9. Анатоли нямам потребност да го питам ... леко имам Нисан и съм чел за тия мотори доста преди той да разбере, че съществуват. Нормално е той да си хвали неговото. Нормално е много сбиртаци да се чупят като ги събират с некачествени части ... скапани лагери ... скапани шлайфисти им правят валовете.Някои от тях карат с криви валове и криви тунели на блоковете. Някои карат с криво шлайфани глави.... еми ще се чупят. Не знаят как се стягат разпределителни валове ... късат ги... кви ли не глупости се случват. Ето защо не може всеки сам да си прави колата и после да не му се случи да реве и да се оплаква.Асен ... кой е Асен бе ... що реши, че той може да ме светне нещо?Ако човек чете и черпи опит от чужбина ... няма да има никви грижи ... просто трябва да се чете. Единсвения проблем на тия коли е кутията ... но тя държи еднакво и на с13 и на с14
  10. Горездето било кисело .... хааха ... ти нормален ли си ... много по-евтино ще ми излезе да правя СР20ДЕТ ... сам провери тунинг частите за СР20 на кви пари са в сравнение със СА18 Ама не ми е нужно ... хем да ми е нередовна колата с насаждан мотор ... хем да не съм в клас Б. СА18 се върти до повече обороти принципно ... и може да стане достатъчно силен, такъв като теб да се пребие на 1вото даване на газ. Няма да се разхождат по пистата защото всичко е каквото трябва в мотора и няма компромис. Може да се случи само някоя тъпотия, която може да стане на всеки един мотор ... като примерно да ти изтече от някъде водата и да го прегрееш преди да се усетиш по време на стартче някво.... А иначе нямам идея за какъв Чавдар ми пишеш ... а и някак си не ме интересува като се замисля... Аре лека ви вечер хейтърчета ... следващия път си направете бързи колите и печелете състезания в реални стартове ... а не с мишкарски постъпки.
  11. Вятъра не беше съвсем попътен ... беше леко страничен.Обаче сцеплението е жестоко ... Косьо счупи кутия на С2то ... Даниел и той на Ланчата ... до колкото разбрах Сирокото на Ицо и то счупи раздатка ... и некви други такива. Имаше коли 4х4, които падаха по очи на старта ... направо заглъхваха.
  12. Ако дам висока 11ка ко правим? Радвам се, че така разсъждават някои хора ... после да гледат тъпо ... нещо, което умеят много добре. Ами то от СА18 има извадени по 700-800 коня ... не знам дали си запознат. И все пак да знаеш, че не са нужни толкова много коне за 11ка. 12.8 имам с време на 60фт около 2.2-2.3 ... а мога да ти дам клипове как такива Нисани дават 1.6-1.7. Мога да ти покажа 10 секундни Нисани ... финиширащи на 3та с 200 терминална. Ще ти покажа 200 терминална как се дава в Бг със СА18 ... ще счупя няколко скорости ... но ще се случи рано или късно. За момента съм предвидил да е с около 150 коня по-силен от последния път ... а може и да олекотя малко. СР20 се прави с по-малко пари ... а не, че е нещо космическо като технология ... СА18 има много общо с РБ26 ... ама какво да ти обяснявам професорче.
  13. Ако си собственик на нещото от аватара ми става ясно какво спряло типче си. Каквото съм писал в БМВ форума си е така ... това, че съм си купил БМВ нищо не променя лумпи Много е жалко постижението ... такова, че нито една Хонда не го е дала .... хаха ... ще умрем от смях с вас. Тъпикс ти прочете ли, че моето време с този Нисан е в топ 10 на най-големия форум за 200сх ...в топ 10 за модела като моя!
  14. Петенце ... бързак такъв ... ти от позицията на какво лайно се обаждаш? Ти имаш д14ка и ми говориш, че аз имам кенеф ... хаха ... а бе идиот ти разбираш ли къв смешник си?
  15. Къде видя да плуя Дел Сол-а??? Точно обратното ... аз казвам, че дават нормални времена ... а тук някви обясняват, че едва ли не трябва да дават с поне 1 секунда по-добри.
×
×
  • Създай нов...