Jump to content

Nikolayy

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Nikolayy

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic VII 1.7 CDTI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Здравейте, някой има ли представа от къде мога да си намеря предна броня за Civic 2004 Hatchback Sport http://www.carsmagazine.info/wp-content/uploads/2012/08/honda-civic-2005.jpg ? Из Българските сайтове за авточасти нищо не намерих. Споделете вие от къде си взимате някакви подобни редки части.
  2. Колеги, знаете ли дали модела от 04/05 3 врати има фабрична аларма или как мога да го проверя?
  3. Из youtube има доста клипчета как се сменя, потърси там. Иначе на мен радиото си ми харесва и като цяло съм доста доволен от звука. Фабричното радио е Pioneer, а за говорителите не съм сигурен. От известно време обаче искам да си сложа USB/Aux адаптер като този http://www.alibaba.com/product-gs/666479402/Charmlink_car_USB_SD_AUX_IN.html Някой слагал ли е и може ли да ми препоръча такъв? Също ме интересува къде могат да ми го поставят в София, защото не съм техничар и не ми се рискува
  4. На Civic 1.7 cdti 2004 2 doors нали няма фабрична аларма? Някой слагал ли си е допълнителна и изискват ли ги при правене на каско?
  5. Относно моя проблем със запалването - било се износило роторчето, което завърта стартера (48 лв.) + смениха четкодържател (28 лв.) и сега си пали колата
  6. Здравейте! От седмица съм собственик на Honda Civic 1,7 CDTI Sport. Колата я взех от автокъща на околовръстното, посока Люлин, като е внос от Италия. Много е запазана на визия, а и двигателя е доста динамичен и запазен. Та всичко беше наред няколко дни, но сега колата изобщо не иска да запали. Като завъртя ключа се чува само едно прищракване, предполагам от стартера, и до там - дори не се мъчи да запали. Проблемът не е в съединителя, защото я пробвах и със зареден съединител, но положението е същото. Интересното в случая е, че след първия път като отказа да запали я запалихме с бутане (бях на път) и след изминати още 200 км пак успя да запали в следващите 3-4 пъти. Но след това не иска изобщо. Познати ми казаха, че може да е нещо по електрониката или имобилайзера, та утре ще я нося на електричар, но все пак на някой да му е познат този проблем?
×
×
  • Създай нов...