Jump to content

dageto

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dageto

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден Юли 2

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик - 1994
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен
  1. Мотора е бензинов 1.3 D13 , не са сменяни нито свещите нито кабелите .След като ми се случи проблема я закарах в близкия сервиз и ми казаха ,4е нещо с вакуумите и не могат да регулират оборотите , споменаха за диагностика в сервиз на Хонда , а той ми е на 75 км / в Бургас/ дали е мн сериозен проблема ? Сега пали , но като не е в движение и падат оборотите и гасне , примерно може и на светофар , СТОП и т.н. дали е сериозен проблема и да я карам ли сервиза на Хонда ?
  2. Здравейте момчета , видях темата за оборотите и искам малко инфо : карам сивик 96 , 1.3 / D13/ , колата след като запали и като е на свободна скорост вдига 2000 об. и след това падат до 0 и колата гасне от само себе си , имах случай по време на движение ми изгасна и започнаха да светкат лампите за маслото и акумулатора в червено на таблото , закарах я в най -близкия сервиз в едно селце и ми казаха , че не могат да регулират оборотите и ,че имало роблем с вакуумите * и трябва някаква диагностика да се направи ,защото нямали такава техника за диагностика и не можаха да отстранят проблема, сега пали ,но ако спра на кръстовище сигурно може да ми изгасне пак , а тя пали след това мн трудно с мн натискане на газта . на около 70 км съм от Бургас и се опасявам че докато я закарам в офиса на Хонда може да изгасне на сфетофгар или незнам дали ще остиска. Та мн ли е сериозен проблема?
  3. Здравейте маниаци ! Закупил съм Хонда Сивик -96 от една година и досега не съм имал проблем със запалването и оборотите . Колата ми изгасна на улицата ,докато беше в движение и като изгасна ми светнаха индикацийте за маслото и за акумулатора ,след това като запали и паднаха оборотите след около 45 км каране и точно малко преди да я паркирам пак изгасна , а резервоара имаше около 25 л бензин, сега я паля трудно с няколко натискания на газта и след това постоянно ПАДАТ ОБОРОТИТЕ И ГАСНЕ и пак индикацийте на акумулатора и маслото светят . Какъв може да е проблема ? Благодаря Ви предварително ! 0 [*]
  4. Здравейте маниаци ! Закупил съм Хонда Сивик -96 от една година и досега не съм имал проблем със заплаването. Колата ми изгасна на улицата ,докато беше в движение и като изгасна ми светнаха индикацийте за маслото и за акумулатора ,след това като запали и паднаха оборотите след около 45 км каране и то4но малкопреди да я паркирам пак изгасна , а резервоара имаше около 25 л бензин, сега я палч трудно с няколко натискания на газта и след това постоянно ПАДАТ ОБОРОТИТЕ И ГАСНЕ и пак индикацийте на акумулатора и маслото светят . Какъв може да е проблема ? Благодаря Ви предварително !
×
×
  • Създай нов...