Jump to content

milen77

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно milen77

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 7.04.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе
  1. Продавам Honda Civic d15z3 1995г. VTEC-E. Зелен цвят, два комплекта гуми с джанти. Двигател и окачване в много добро състояние. АБС-а не работи, но спирачките са ОК. Има проблем с предните ел стъкла (поправимо разбира се). Иначе колата е надежна и никога не ме е оставяла на път, хонда е все пак. Има газова уредба и климатик. Търся и 2000лв. като цената може да се коментира.За контакт Милен от Русе. Тел 0887297806
  2. Колеги би ли могъл някой да ми каже какъв е куплунга на ECU нa хонда D15Z3 англичанка- OBDI или OBDII и дали може да се изплолзва кабел ELM 327 за диагностика.Благодаря.
  3. Здравейте, колеги. Аз имам и друга хипотеза. Алтернатора има и лагерчета, нали. Ако, примерно те задират или има нужда от смазка, предполагам и въртенето на ротора ще е затруднено и от там - натоварването по-голямо. Поправете ме ако няма логика.
  4. Може и накладките да са се заклинили, на мен ми се случи веднъж. Махнах ги и леко ги шлаифнах по краищата и после се движеха свободно и нямах проблеми.
  5. Не е редно така, то е ясно, но няма много опции при услвие, че човека няма средства. А вината си е моя, реших да се направя и аз на майстор и да правя ремонт. Просто аз си направих извода, че не е нужно човек да се вре навсякъде и да се прави, че разбира от всичко. Понякога е полезно, но понякога може да е фатално. За всяко нещо си има хора.
  6. Не е, разбира се. Тъй като това е капака на блока, който е над хидравличните клапани, майстор дойде и даде акъл да обмаже със силикон и да затвори капака и .. така.
  7. Благодаря ви за вниманието.И видеото е много интересно. А колата вече е в експлоатация. Положението е закърпено.
  8. Мисля, че беше 1.2мм за смукателните и 0.8мм за изпускателните ако не се лъжа. Все пак потърси по-подробно.
  9. Аз белата вече я направих. А метчика се скъса навътре в отвора. Мъка.
  10. Здравейте, майстори. Имам един въпрос, който не се отнася точно към моделите на хонда а е по общ.Снощи затягах горния капак на двигателя на един автомобил. Болчетата са 6 мм и едното се скъса в блока над клапаните. Той е алумин. Проблема е , че след разпробиване и нарязване на нова резба метчика се скъса и остана вътре. Той е стоманен , кален и заклинен. Някой има ли идей как да се оправи тази бела.
  11. Не губя спирачна течност. Премерих абс-датчиците, дават около 750 Ом. Рестартирал съм АБС-модула и ЕКУ-то. Проверих с прибор ламбда сондата, изглежда читава. За грешката- дава ми един кратък импулс, пауза, три кратки импулса и голяма пауза след което се повтаря пак същото. Това е АБС лампата.
×
×
  • Създай нов...