Jump to content

Jackass3D

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Jackass3D

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Е36
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе
  1. Към II-ро просто повече ми харесва от III-то, по спортен и злобен вид от III-то. И мотора и е ша супер от към вървеж, но всеки си има вкусове.
  2. Хм и аз съм са замислил да докарам от там. И мммм май до III-то поколение са само предно. От IV-то нататък май стават и 4WD. Варианта ако ша ти единствена кола, и за през зима, е да не е автомат иначе тоз тежкия мотор на предно предаване ша драпа много. Ако питаш за това. А за части, поразрових са и има и скъпи има и евтини според зависи от марки. Ангренаж на Gates и ролката са 315 лева. Това е по стряскащо за BG. Иначе в ebay има комплекти за по 60 до 100$, така е и с дискове и филтри и накладки.
  3. Jackass3D

    Honda Legend II Coupe

    Здр. Харесал съм си този модел Honda и има малко върпоси към колеги които притежават красавицата, и към тези които я познават като модел. I-во как е от към разход ? ( В сравнение да кажем, че имах е36 320-ка и гореше 14, до 15 градско при нормално настъпване ). II-ро има ли части по магазините и скъпички ли са ? Виждам, че колата е екзотика.( Иначе също виждам в AutoData-та, че Timing-а, е елементарн, само водна помпа, ролка и ангренаж ). III-то Повечето автоматици ли са ? И коя е по добрата кутия. IV-то Последно, горят ли масло като останалите по малки двигатели на Civic и Accord Благодаря предварително.
  4. А F18B2 мотора гори ли масло, и всичките ли горят масло. Един познат кара Civic 6th Gen. и ми каза, че и неговата гори масло. 1.5 114 коня и неговия мотор за 6000 км е долял кило
  5. Благодаря за отзива колега. И да порових се малко и видях, че частите като цели са по евтини от колкото аз съм свикнал да плащам.
  6. Здравейте, от отдавна се заглеждам и ми допада Hatchback модела 1.8ls мотора. Нали в мой ценови диапазон, и въпросът ми е как стой въпроса с части и обслужване. В смисъл части има по магазините и не са на зверски цени, или бъркам. И на какви цени. Ако може да дадете, примерно: 1. Ангренажен комплект 2. Окачване .... и всичко друго да кажем що е консуматив. И има ли си по слаби места. А и да добява, че мисля за англичанка. Благодаря много предварително.
×
×
  • Създай нов...