Jump to content

mitri

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mitri

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Stream 2.0
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Колега колко пари е тази газова и колко място заема в колата? Аз карам със същия двг.
  2. Аз си реших проблема с накладките. Нови истински накладки и всичко се оправи. Проблема беше, че старите(които бяха нови на 2000 км) бяха станали като стъкло.
  3. Колата е със същия двигател, който си описал и скоростите са 5. Точно днес пробвах със скорост от 120 км/ч, празна кола и оборотите бяха около 3300. Неможах да вдигна 130, защото не позволяваше пътя, но ми се струва, че ще минат 3500. Иначе двигателя се държи чудесно и мисля, че това с оборотите не би трябвало да е някакъв проблем.
  4. на шега... и ЩО хоризонтален?!? ЩОт мойта върви само по хоризонтален
  5. Дисковете имат ръб но е малък около 2-3мм. Предишната ми кола беше с огромен ръб и канали по диска но свирене не е имало. След като изминах доста километри отново свалях гумите и гледах да не би да са монтирани накриво или да има нещо разхалабено, но всичко изглежда наред. Предпазните ламаринки не опират когато завъртам дисковете на ръка. Звукът не е стържещ а свирещ.
  6. Здравейте,Аз го имам същия проблем. Смених само предните накладки и сега свирят когато колата се движи. Когато натисна спирачките спират. Забелязал съм, че при по остър завой също свирят. Много ме дразнят и не знам дали има решение освен смяна с други.
  7. Това с баира надолу е написано на шега. На моята кола при скорост от 120-130 км/час на хоризонтален път оборотите са над 3000. Затова искам колегата да пусне снимка и при тази скорост за да видим. Може пък моята кола да не е в ред
  8. Здравейте,И моя Стрийм е с к20 мотор обаче да се движи с 2500 об -120 -130 км/h е малко несериозно за мен. Над 3000 оборота минава при тази скорост. Искам да помоля колегата за снимка и при 120 км/час, но да не е надолу по баира .Иначе относно колегата с 1,7 двг. да не се притеснява за оборотите просто двг е малко малък според мен, особено ако се се пусне климатроника.
  9. Здрасти колега, аз имам Стрийм 2002, при мен машинките на вратите отключваха и заключваха когато си решат. С оригиналното дистанционно на колата, понякога когато я отключа нещеше да я заключи веднага след това, или само една или две врати се заключваха. Колата няма заводска аларма а само централно заключване. Най-накрая отидох в един сервиз за аларми "Авител" и там я прегледаха и ми казаха, че три от машинките на вратите са за смяна. Та си сложих и една аларма и четири нови машинки на вратите и всичко се оправи.
  10. Не би трябвало да е мудна колата. Моята е с К20 и е като ракета в сравнение със Сивика 1.6LS, който имах преди. Най-добре да я провериш някъде преди да се набуташ толкова пари. Виждам, че си от Пловдив. Има една обява в мобиле за един стрийм с К20 мотор. Иди питай дали няма да ти дадат да го покараш и да сравниш колите. http://www.mobile.bg/11287859838687654
  11. Моята Хонда е 2002 и я сравнявам с Версото от 2006,защото и аз такава съм карал но бензин 1.8 vvti. Колата беше добра, купена нова, автоматик, голяма и удобна но правена в турция и след няколко години ръката на комшията се показа. Съединителя вървеше комплект със скоростната кутия и смяната беше над 2500 лв. и куп други неща излязоха, добре че беше фирмена. Може би наистина е малко по-висока от стрийма ама на мен не ми трябва за пресечени местности. Хондата няма дизелов двг. на този модел до 2005, обаче тойотата гореше повече особено градско, може би заради автоматика. За скърцане в купето и дума не може да става а относно цените всичко е до пазарене.
  12. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=59382 тука има още една тема за стрийм. Двулитровия звяр е наистина звяр, колата е много динамична и стабилна на пътя. Правя съпоставка с тойота корола версо и крайслер вояжер, защото такива съм карал, хондата е класи на тези коли за стабилност и управление.Комфорта на пътниците е също на високо ниво, возихме се 4-ма възрастни с две деца(които седят в столове, защото са малки)+ багажа за деня и пътувахме доста на широко. Когато са вдигнати задните седалки багажника става доста малък.Климатроника е доста силен има вентилатори и най отзад в колата, които се настройват от пътниците. Фаровете са силни и нощем няма проблеми дори когато вали дъжд. Когато е празна изобщо не се чува никакво друсане отзад и скърцане в купето, за возията мога да кажа, че е добра, но съм се возил и по мекичко. Седалките са с много хубав плюш, който се чисти лесно. От към обслужване незнам как е, защото все още не е имало проблеми, това което ще сменям сега е съединител, който е около 800-900лв по първи данни. Лексуса който си харесал също не е лоша кола но вече отиваш в друг клас и не бива да ги сравняваш двете. Поздрави и дано да се увеличим с още един стрийм
  13. Здравей колега, със здраве да си я караш!! Хубаво е, че си проверил, защото колата ти е с ремък, който се сменя на 120 хил.км. 2.0 двигател е с верига. Поздрави
  14. Не знам дали е от броя на местата, по-скоро данъка се плаща върху кубатура, но аз съм платил към 200 лв. по спомени за 2011 и 265 лв. гражданска отговорност, колата е 2,0. На предишната ми беше 145 лв и колата беше 1,6. Голяма кола, големи разходи, но децата са доволни
  15. За големината исках да кажа, че е тежка за по-малкия двигател 1.7, макар че онзи ден говорих с едно момче, който караше с 1.7 и ми каза, че се държи много добре. Иначе като дължина си е нормален ван. Мойта няма тракшън но е 2002 година, мисля че модела след 2004 имат.
×
×
  • Създай нов...