Jump to content

ivaila

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivaila

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 20.04.1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    варна
  1. Каква о е това прецтавител? Не би ли трябвало да е представител? специално за колегата който е притеснен за моят правопис ще разясня. от моят компютар не мога да пища на кирилица,затова един колега ми даде някаква програма с която пиша на латиница и тя сама го обраща на кирилица(за което му благодаря).явно не успява винаги да го прехвърли правилно.благодаря за дребнавостта
  2. накрая аз ще се кандидатирам.
  3. 13 май.прецтавител в журито трябва да изберем до 15 април.
  4. ivaila

    Max Tuning Show

    MAX Tuning Show-пак повдигам една позабравена тема.ще имаме ли прецтавител в журито?
  5. голяма бъркотия настана като тръгнах да редактирам.надявам се да разберете какво исках да кажа,все пак е 3 часа простено ми е.
  6. благодаря много.честит празник и от мен. п.п.колеги днеска трябва да пренебрегните любовниците си(хондите) и да отдадете цялото си внимание на по добрите си полувинки.все пак имате още 364 дни да бъдете с най голямата си страст.днес ни поглезете както глезите.
  7. Ползвай това, докато решиш проблема http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.phpмного благодаря
  8. ivaila

    Honda Girls Team

    може ама не 2л масло, а Пернишки тунинг комплект спортна чанта тип Адибас - лепенка за стъкло Ремус, ролка тъмно фолио, модерни зарчета за вътрешно огледало, кученце за таблото и антистатик за задната броня и това цялото в чантата na tova veche ne mojah da ustoq.she vzema da se kandidatiram i az.
  9. ne mi razreshava da teglq nishto,izpisva mi che antivirusnata mi programa ne pozvolqva da teglq.nito fulmi moga nito muzika,qvno shte go vodq na doktor.dokato go opravq shte se vazdargam ot komentari,taka e mnogo nepriqtno za razchitane.
  10. ne moga da razbera kakvo stava,antivirusnata mi pokazva che nqma virusi.ekrana mi trepti,gore v dqsno nadpisa kirilica stoi,obache ne funkcionira.nqmam prectava kak da go opravq.
  11. dopusnala sam malka greshka:13 mart ne mai.
  12. shte uchastvam,taka che nqma da e losho ako ne e kasno da izberem nqkoi.znaete ako nqmame prectavitel kolko she badat nerealni ocenkite za moqta honda.
  13. ivaila

    Max Tuning Show

    izvinqvam se za latinicata,imam nqkakav virus v komputara i ne mi razreshava da pisha na kirilica.sashto taka se izvinqvam ako veche e otgovoreno na tozi vapros.shte imame li prectavitel na 13 mai na bojurishte? molq ako nqkoi moje da iztrie ednata tema,ne znam zashto gi puska po dve gadniq virus.
  14. ivaila

    Max Tuning Show

    izvinqvam se za latinicata,imam nqkakav virus v komputara i ne mi razreshava da pisha na kirilica.sashto taka se izvinqvam ako veche e otgovoreno na tozi vapros.shte imame li prectavitel na 13 mai na bojurishte?
×
×
  • Създай нов...