Jump to content

alibaba

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно alibaba

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Ами трябва да проверя, понеже тази крушка я извадих и я сложих за бензина (понеже никъде нямаше точно такива) . Но тия дни ще сложа и там крушка. А тая лампа там какво показва ???
  2. До сега си палеше със всички ключове. Изведнъж само с 1. Дали ако си направя добликат на работещия заедно с чипа (казаха ми 65 лева ще струва) ще може да се пали с него ????
  3. Заведох я на сервиз. Имам 3 ключа за хондата и се оказа че с единия може да се запали колата. Махнаха ми алармата и ми взеха 30 лева ( така взех колата с аларма, която беше исключена и нямаше ключ за нея).Но отново пали само със същия ключ с които палише преди да бъде махната алармата. Казаха ми че трябва да бъде махнат и Имобилайзера,но ми казаха че, ще струва 250 лева.Аз отказа и си тръгах, като сега мога да използвам само единия ключ.Въпроса ми е дали ако си купя OBD II кабел и съответния софтуер към него, ще мога да махна Имобилайзера.В смисъл дали само това ми е нужно.
  4. Ами май не е от акумулатора понеже прозорците се свалят без проблем, фаровете светят. Радиото свири..... според мен е бендикса, просто не бях сигурен. Поради липса на време ще я закарам на сервиз.
  5. Здравейте. Имам сивик 1.4 90 коня 2000 година. Карах си всичко нормално гася я и след няколко часа решавам да запаля и не иска. Отворих капака, като завъртя ключа да паля и се чува чаткане около стартера но стартера не завърта. Само чаткане се чува и до там. Проверих всички бушоно и тези под капака здрави са.......
  6. ЗдрвейтеОт 1 година карам хонда сивик 1.4 is 90 коня 98 гидина. Вчера ми отказаха фаровете. Светят само габаритите. И като дам на къси или дълги нищо само отзад за осветяването на номера. Видях че едната букса е стопена на крушката. Но незнам кой е бушона уж всички ги гледах и са здрави. Незнам къде е и релето.... Ако може да помогнете ?????
×
×
  • Създай нов...