Jump to content

Misho 605 SVti

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Misho 605 SVti

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Продавам CD Player Clarion DXZ-528R - 99 лева Повече снимки можете да намерите ТУК За контакти Мишо Табаков - 0888 437 888 - 02 9656 230 - m.tabakov@is-bg.net - ICQ 22114150 - MSN tabakovm@hotmail.com - Skype m.tabakov
  2. Панахидата ще бъде в събота, 08.08.2009 от 18ч на плажа на Иракли. Надявам се да успеем да намерим някой поп от Обзор или Бяла. Ако ли не - ще си го почетем както ние намерим за добре, след което ще накладем огън и като се стъмни ще го запалим.Който се чувства съпричастен, има желание и възможност да дойде - ще бъде добре дошъл. Ще има възможността да се запознае с тези "пройдохи", "измет на обществото", "боклучета" ... да не изброявам повече епитети, които се изсипаха по техен адрес. Тогава всеки сам за себе си ще може да прецени що за хора са това. И после да си вади изводите.
  3. Здравейте,Аз няма повече какво да пиша - всичко съм описал в основни линии във форума на Пежо.Тези дни бях на Иракли, разговарях лично с двама от свидетелите на убийството, и научих потресаващи новини, които засега ще се въздържа да коментирам. Когато адвокатът прецени, ще станат публично достояние.Говорих с брат ми, който живее повече от 30 години в Германия. ТОй ми каза, че там ВСИЧКИ, КОИТО СА БИЛИ ЗАЕДНО С УБИЕЦА, ПО НЕМСКИТЕ ЗАКОНИ НОСЯТ СЪЩАТА ОТГОВОРНОСТ КАТО УБИЕЦАЗа съжаление, тук законите са коренно различни. Останалите участници в побоя са на свобода ... а по лицето на Гого имаше следи от подметки ... какво да ви кажа.И е жив късмет, че има само един смъртен случай ..... можело е преди един месец да погребваме още двама души .....Който има интерес, нека да следи темата във форума на Пежо, може да се абонира за нея. Не мога да пиша във всички форуми, време не ми остава, за което моля да ме извините.На 08.08.2009 ще изнесем 40 дена на Иракли на мястото, където е бил убит нашия Гого. Палатката му е още там ... никой не иска да я пипне, да я махне. Там са му дрехите, обувките ...ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИДИОТИ И НЕ ВЛИЗАЙТЕ В КОНФЛИКТИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО - ПАЗЕТЕ СИ ЖИВОТА Нашето момче го бяхме научили да отстоява своите права ... това и го закопа на двата метра под земята.Мир на прахта му.
×
×
  • Създай нов...